20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκη-πρόκριση με Ντιμιτρόφ για Τσιτσιπά στη Βιέννη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε ύστερα από ένα πολύ «γεμάτο» παιχνίδι τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 2-0 (7-6, 6-4) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις της Βιέννης, όπου θα βρει απέναντί του τον Φράνσις Τιαφό, που επιβλήθηκε του Ντούσαν Λάγιοβιτς με 2-0.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος και ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Βούλγαρο αντίπαλό του, είχε όμως ετοιμότητα, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό για να βρει τις λύσεις, που εν τέλει του επέτρεψαν να φτάσει στη νίκη-πρόκριση.

Στο πρώτο σετ ο Βούλγαρος εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα του αντιπάλου του και προηγούνταν διαρκώς στο σκορ, έως το 6-6. Στο τάι-μπρέικ ο Ντιμιτρόφ έφτασε στο 4-1, αλλά σε εκείνο ο Τσιτσιπάς αρνήθηκε να τα παρατήσει κι αφού «ακύρωσε» τρία σετ πόιντ του Ντιμιτρόφ, πήρε εκείνος το προβάδισμα καθώς μετέτρεψε το 3-6 σε 8-6 με σερί 5-0!

Στο δεύτερο σετ, με ανεβασμένη ψυχολογία πια δεν έχασε το προβάδισμα στα γκέιμ, παρέμεινε σε θέση οδηγού και με το σερβίς του πολύ καλύτερο, όπως και τα χτυπήματά του, ενώ ταυτόχρονα ο αντίπαλός του δεν είχε καλές επιστροφές της μπάλας και κάπως έτσι το σετ και ο αγώνας έγειραν στην πλευρά του Τσιτσιπά. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό