29.2 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

Νίκη με το… στανιό η Φιορεντίνα «βλέπει» ακόμα εξάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η Φιορεντίνα γύρισε το ματς και κέρδισε τηνΜόντσα με 2-1. H επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού στο τελικό του Conference League με αυτή τη νίκη κατάφερε να περάσει τη Νάπολι και ανέβηκε στην 8η θέση που την οδηγεί στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

ΟΙ «βιόλα» ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ, και γύρισαν στο παιχνίδι για να πάρουν τελικώς την νίκη κόντρα στην Μόντσα, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι τεχνικός διευθυντής είναι ο πρώην ερυθρόλευκος, Μοντεστό.

Ο Τζούριτς δημιούργησε σκορ στο 9 ο λεπτό για την Μόντσα με κεφαλιά, «παγώνοντας« τη γηπεδούχο Φιορεντίνα. Ο Γκονζάλεζ όμως με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε για την Φιορεντίνα στο 32’ έπειτα από σέντρα το Μπάρακ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Κυριακόπουλο να βγαίνει αλλαγή και την Φιορεντίνα να προσπαθεί να ολοκληρώσει την ανατροπή. Αυτό πραγματοποιήθηκε στο 78 ο λεπτό έπειτα από ατομική ενέργεια το Αρτούρ ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Γκρεγκόριο.

Η Φιορεντίνα ελπίζει ακόμα σε όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα αφούβρίσκεται ήδη στην 8 η θέση που οδηγεί στην διοργάνωση στην οποία βρίσκεται στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό ενώ ελπίζει ακόμα να ανεβεί μέχρι και στην 6 η θέση.

Φιορεντίνα (Βιντζένζο Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Κεϊγιόντ(Φαραόνι 80’), Μαρτίνες,Μιλένκοβιτς, Παρίζι(Μπιράγκι 80’), Αρτούρ(Ντουνκάν 80’), Μαντραγκόρα,Γκονσάλες, Μπαράκ, Καστροβίλι(Μπελτράν 74’), Νζολά(Κουαμέ 61’)

Μόντσα (Ραφαέλε Παλαντίνο): Γκρεγκόριο, Μπριντέλι(Περέιρα64’), Ίτσο,Μαρί(Νταμπρόσιο 73’), Κυριακόπουλος(Καλντιρόλα 46’), Κολπάνι(Καρμπόνι82’), Πεσίνα, Μποντό, Τζερμπίν(Άκπρο 64’), Μότα, Τζούριτς

Δημήτρης Καραγιάννης 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό