21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκησε και «ξεκόλλησε» ο ΟΦΗ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΟΦΗ κατόρθωσε να ξεπεράσει το σοκ από το αυτογκόλ του Ντουρμισάι μόλις στο 2ο λεπτό κι εκμεταλλευόμενος την οπισθοχώρηση των Βοιωτών στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε σε μια νίκη-ανάσα με 2-1 απέναντι στον Λεβαδειακό.

Η αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής (και του πρώτου γύρου) σήμανε τη δεύτερη επιτυχία των Κρητών στη εφετινή Σούπερ Λίγκα, αλλά και την πρώτη νίκη της ομάδας με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο της.

Με τους τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ πήρε πολύτιμη ανάσα στη βαθμολογία, κέρδισε ηρεμία και χρόνο για να δουλέψει πιο εντατικά στη διακοπή του πρωταθλήματος κι έβαλε «από κάτω» τέσσερις αντίπαλους: Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα , Ιωνικό, Λεβαδειακό.

Στο 2ο λεπτό, από κόρνερ του Βρακά και στην προσπάθειά του να αποκρούσει, ο Ντουρμισάι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά αρχικά στο δοκάρι κι εν συνεχεία να περάσει τη γραμμή της εστίας του Μανδά.

Με τους «πράσινους» μπροστά στο σκορ ολοκληρώθηκε το ημίχρονο, ενώ στις αρχές του δεύτερου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μια ανάσα από το 0-2, δεν το βρήκαν και στο τέλος το πλήρωσαν ακριβά.

Σε μια ωραία αντεπίθεση της ομάδας του Βέλιτς η μπάλα έφτασε στον Γιαννιώτα, εκείνος σούταρε κι ενώ ο Μανδάς ήταν εξουδετερωμένος και η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα παρεμβλήθηκε σωτήρια ο Βούρος και απέκρουσε πριν περάσει τη γραμμή.

Προϊόντος του χρόνου ο Λεβαδειακός έχασε μέτρα στο γήπεδο και ο ΟΦΗ πίεσε και δικαιώθηκε στο 74΄ φτάνοντας στην ισοφάριση με κεφαλιά-ψαράκι του Νέιρα, δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η πλήρης ανατροπή των γηπεδούχων συντελέστηκε στο 82΄, με τον Ντουρμισάι από παραλίγο μοιραίο να μετατρέπεται σε από μηχανής θεό.

Στο σημείο εκείνο ο Μπιφουμά έπαιξε το «1-2» με τον Νέιρα, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Φλορίν Ντουρμισάι, ο οποίος σκόραρε και λυτρώθηκε την ημέρα που συμπλήρωσε 26 χρόνια ζωής…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό