17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νίκες παραμονής για Σάλκε και Στουτγάρδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Νίκη-οξυγόνο σημείωσε η Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν με 2-1 επί της Βέρντερ Βρέμης για την 30ή ημέρα στην Μπουντεσλίγκα και τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες της για παραμονή.

Η ομάδα της Βρέμης προηγήθηκε με τον Ντακς στο 18ο λεπτό και κράτησε το προβάδισμα ως τα τελευταία λεπτά. Στο 82ο λεπτό όμως, όταν ο Φαν Ντεν Μπεργκ ισοφάρισε για τους «Βασιλικούς Μπλε» η κατάσταση άλλαξε και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντρέξλερ χάρισε στους γηπεδούχους την τεράστιας σημασίας νίκη.

Η Φράιμπουργκ έφυγε με το «διπλό» από την Κολωνία απέναντι στα «Κριάρια» και παραμένει στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης και κατ΄ επέκταση της εξόδου της στο Champions League.

Με τον Μαυροπάνο ξανά «κολόνα» στο κέντρο της άμυνάς της, η Στουτγάρδη νίκησε εντός έδρας την Γκλάντμπαχ με 2-1 και επίσης πολλαπλασίασε τις ελπίδες παραμονής της.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Λειψία-Χοφενχάιμ 1-0 (28΄ Ενκουνκού)Ουνιόν Βερολίνου-Λεβερκούζεν 0-0Κολωνία-Φράιμπουργκ 0-1 (54΄ Ντόαν)Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ 1-1 (25΄ αυτ. Ρεχμπετσάι – 58΄ Ντεμίροβιτς)Στουτγκάρδη-Γκλάντμπαχ 2-1 (22΄ Γκιρασί, 83΄ πεν. Κουλιμπαλί – 78΄ Βάιγκλ)Σάλκε-Βέρντερ Βρέμης 2-1 (81΄ Φαν ντεν Μπεργκ, 90΄+2 Ντρέξλερ – 18΄ Ντακς)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό