15.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νίκες για Περιστέρι και Προμηθέα στη Basket League

Ειδήσεις Ελλάδα

Με 54% (15/28) στα τρίποντα, το Περιστέρι επιβλήθηκε με 101-81 της ΑΕΚ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» για τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Τρεις εβδομάδες μετά τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το Περιστέρι πήρε τη… ρεβάνς, δείχνοντας εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Με τον Τόμας Γκιέλο να κάνει ιδανικό ντεμπούτο (17 πόντοι με 5/6 τρίποντα) και πρώτο σκόρερ τον Τέραν Πέτεγουεϊ με 18 πόντους, η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς πέτυχε τον στόχο της, ευελπιστώντας σε καλύτερη συνέχεια.

Διψήφιο αριθμό πόντων για τους γηπεδούχους σημείωσαν επίσης ο Δημήτρης Κατσίβελης και Λίνος Χρυσικόπουλος ενώ ο Τσαντ Μπράουν ήταν κυρίαρχος στον αέρα, με 13 ριμπάουντ. Από την ΑΕΚ, ο Νίκος Παππάς (16 πόντοι με 3/6 τρίποντα) και ο Έρικ Γκρίφιν (14 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι.

Ο Προμηθέας πέρασε από το Ιβανώφειο επικρατώντας του Ηρακλή με 95-82, στην καλύτερη φετινή και κορυφαία εμφάνισή του στα δύο τελευταία χρόνια.

Αυτό δείχνουν οι 120 βαθμοί στο ranking που κατατάσσονται και στην πρώτη 10άδα της σχετικής λίστας του φετινού Πρωταθλήματος. Η προηγούμενη καλύτερη της αχαϊκής ομάδας ήταν κόντρα στον Ιωνικό με 113 ranking.

Ο Προμηθέας διατήρησε το αήττητο του απέναντι στον Ηρακλή κάνοντας το 4/4, με τρεις νίκες στο Ιβανώφειο. Η σημερινή ήταν η πρώτη από τις τρεις επιτυχίες του στη Θεσσαλονίκη που ήρθε με διψήφια διαφορά.

Οι νικητές είχαν σε καλή βραδιά τον Αγραβάνη που τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 22 αγωνιστικά λεπτά, ενώ 15 πόντους είχε ο Γκραντ και 11 ο Ρέι.

Για τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάγκλας με 22 πόντους, με τον Γκάρετ να τελειώνει το παιχνίδι «διπλός» με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό