16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέο logo, νέα χρώματα και ανανεωμένα reactions

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από αρκετά χρόνια, η Meta προχωρά σε ορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές για το Facebook, καθώς αποκάλυψε επίσημα το νέο logo του κοινωνικού δικτύου με σκούρο μπλε φόντο και μια μικρή αλλαγή στη γραμματοσειρά του γράμματος «f», όπως και μια ολοκαίνουργια χρωματική παλέτα βελτιστοποιημένη για την καλύτερη δυνατή οπτική εμπειρία σε κάθε μέγεθος οθόνης και για κάθε χρήστη που ενδεχομένως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα όρασης.

Στη νέα χρωματική παλέτα χρησιμοποιούνται διάφορες αποχρώσεις του μπλε (από ανοικτό μέχρι σκούρο), ενώ αλλάζουν και τα reactions της υπηρεσίας με σαφέστατα πιο παιχνιδιάρικο ύφος και πιο έντονη εμφάνιση.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν ανανεωμένο σχεδιασμό για το logo του Facebook που θα εναρμονίζεται καλύτερα στο συνολικό design του κοινωνικού δικτύου και θα αντιπροσωπεύει ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του. Το μπλε χρώμα στις διάφορες αποχρώσεις του είναι πιο έντονο για την καλύτερη δυνατή οπτική προσβασιμότητα και μια πιο δυνατή αντίθεση με το γράμμα «f».

Οι νέες αλλαγές αποτελούν την πρώτη φάση του ριζικού επανασχεδιασμού που θα γίνει στο Facebook, άρα θα δούμε και άλλα νέα χαρακτηριστικά μέσα στους επόμενους μήνες. Μην περιμένετε, φυσικά, να δείτε αυτά που ανακοινώθηκαν σήμερα άμεσα στις οθόνες σας, καθώς πρώτα δοκιμάζονται σε ορισμένες μικρές ομάδες χρηστών και έπειτα λανσάρονται σταδιακά σε όλο τον κόσμο.

[Meta]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό