16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέο game του franchise στα σκαριά από την Codemasters

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Dirt Rally 2.0 αποτελεί τον τελευταίο τίτλο Dirt από την Codemasters. Όμως, φαίνεται ότι η εταιρεία, που έχει κυκλοφορήσει αρκετά racing games, όπως το επίσημο game της Formula 1 και τα Colin McRae Rally, ετοιμάζει τα σχέδιά της για την επόμενη μέρα.

«Ενώ ένα ταξίδι τελειώνει, ένα άλλο ξεκινά. Τώρα, προετοιμαστείτε για κάτι διαφορετικό», γράφει μία ανάρτηση στον λογαριασμό του Dirt στο Twitter, κατά την ενημέρωση για την τελευταία αναβάθμιση στο Dirt Rally 2.0.

Μάλιστα, το εν λόγω tweet συνδέεται και με μ’ ένα ποστ στο blog της Codemasters, η οποία αναφέρεται στο μέλλον του Dirt, αλλά και του Dirt Rally. «Προετοιμαστείτε να δείτε κάτι διαφορετικό στον κόσμο του Dirt πολύ σύντομα.

Whilst one journey remains FLAT OUT, another journey is about to begin.

A letter to our incredible DiRT Rally 2.0 players: https://t.co/Lh49hfjnu9

Now, prepare for something… different. ⚡ pic.twitter.com/6Uavy84d9B

— DiRT (@dirtgame) May 4, 2020

Εξελίσσεται από ένα ξεχωριστό στούντιο της Codemasters και την ομάδα του Dirt Rally. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος μιας ολοκαίνουριας εμπειρίας, ενώ συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την οριστική μας προσφορά στο Rally.

Όσο για το μέλλον του Dirt Rally; Έχουμε μερικά πράγματα στο μυαλό μας. Έχουμε μεγάλα σχέδια, τα οποία καθοδηγούνται από μία παθιασμένη ομάδα εξέλιξης, που είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στο να πάει τη σειρά Rally ακόμα πιο ψηλά.

Δε θα μάθετε νέα γι’ αυτό για λίγο καιρό, αλλά όταν γίνει αυτό, θα ενθουσιαστείτε με αυτό που έρχεται», ανέφερε η Codemasters. Λόγια που δείχνουν ότι η βρετανική φίρμα δε θα αφήσει τη σειρά Dirt Rally, τη στιγμή που ετοιμάζει κάτι καινούριο για το franchise Dirt.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό