27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Νέο «χτύπημα» για τον Μπραντ Πιτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τη Ζαχάρα και τη Σιλό, που χρησιμοποιούν μόνο το επίθετο της μητέρας τους, Αντζελίνα Τζολί τώρα και η 15χρονη Βιβιέν απαρνήθηκε το «Πιτ», γυρίζοντας οριστικά την πλάτη στον πατέρας της.

Σύμφωνα με το OK Magazine, η έφηβη αναφέρεται ως Βιβιέν Τζολί στην ατζέντα της παράστασης «The Outsiders» της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με τη μητέρα της, ως βοηθός της.

Πηγή από το περιβάλλον της Τζολί λέει στο περιοδικό: «Είναι σπαρακτικό. Ο υπαινιγμός είναι ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τον Μπραντ».

Ο πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας, Τόνι Γουέπ, άφησε να εννοηθεί ότι η 48χρονη ηθοποιός και μητέρα των έξι παιδιών μπορεί να φέρει ευθύνη, καθώς σε νέα νομικά έγγραφα που σχετίζονται με τη μάχη της με τον Πιτ για το οινοποιείο Miraval, ο Γουέμπ ισχυρίστηκε ότι ένας από τους υπαλλήλους του άκουσε κάποτε την Τζολί «να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποφεύγουν να περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που τους έκανε όταν διεκδικούσε μέρος της επιμέλειας».

Δεν διεκδικεί πλέον την επιμέλεια των παιδιών

Ο Πιτ, σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail τον Μάρτιο, παραιτήθηκε του αιτήματός του να διεκδικήσει την επιμέλεια των έξι παιδιών που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του.

Πηγή που επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων, ανέφερε ότι το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη από το 2016, φέρεται να φτάνει σε διακανονισμό το καλοκαίρι. Αν και ο Πιτ αρχικά επιδίωκε να εξασφαλίσει την εξ ημισείας επιμέλεια των παιδιών του, σκοπεύει να αποσυρθεί, αφήνοντας την πλήρη επιμέλειά τους στην ηθοποιό. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, εκείνος θα έχει δικαίωμα των επισκέψεων

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό