15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νέο συμβόλαιο για τον αιώνιο έφηβο Μιούρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιάπωνας επιθετικός Καζουγιόσι Μιούρα μπορεί να είναι ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Έτσι ο 56χρονος Ασιάτης, γνωστός ως «Κινγκ Κάζου», παρέτεινε τη συμφωνία δανεισμού του με την πορτογαλική Ολιβεϊρένσε, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ο βετεράνος πρώην διεθνής Μιούρα, ο οποίος κατέγραψε σχεδόν 90 συμμετοχές στο διάστημα 1990-2000 πετυχαίνοντας 55 γκολ για την Εθνική ομάδα της χώρας του, εντάχθηκε στην Ολιβεϊρένσε τον Ιανουάριο του 2023, δανεικός από την Γιοκοχάμα.

«Ο Μιούρα Κάζου συνεχίζει στην Ολιβεϊρένσε», ανέφερε η ομάδα της Liga 2 στο Twitter την Τρίτη (11/7), χωρίς να διευκρινίσει τη διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Τον Νοέμβριο του 2022 οι ιδιοκτήτες της Γιοκοχάμα, η αλυσίδα εστιατορίων Onodera Group, έγιναν πλειοψηφικός μέτοχος του ιβηρικού συλλόγου.

Ο Μιούρα, που θεωρείται ένας από τους μεγάλους άσους του ποδοσφαίρου της Ιαπωνίας, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στη Βραζιλία τη δεκαετία του 1980, όπου έπαιξε μεταξύ άλλων σε Σάντος, Παλμέιρας και Κοριτίμπα.

Στη Γιοκοχάμα εντάχθηκε το 2005 από την επίσης ιαπωνική Βίσελ Κόμπε. Ο Μιούρα εκπροσώπησε επίσης για λίγο την ομάδα σάλας της Ιαπωνίας το 2012 και κλήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο Futsal την ίδια χρονιά, σε ηλικία 45 ετών.

: Reuters

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό