22.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ – Μυϊκός τραυματισμός για τον Αρόλντ Μουκουντί

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δεν λέει να σταματήσει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, ουκ ολίγες φορές έχει σταθεί άτυχη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, μιας και σχεδόν σε μόνιμη βάση, κάποιος ή κάποιοι παίκτες μένουν εκτός. Αυτή τη φορά, ο παίκτης που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την «Ένωση» για τις επόμενες αναμετρήσεις, είναι ο Αρόλντ Μουκουντί.

Ο Καμερουνέζος στόπερ υπέστη μυϊκό τραυματισμό με την ΑΕΚ να τον χάνει για το επόμενο διάστημα, το οποίο όπως εκτιμάται θα είναι περίπου τρεις εβδομάδες. Μία πολύ σημαντική απουσία, μιας και ο Μουκουντί είναι από τους βασικούς στόπερ της ομάδας και δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στα τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ, μιας και εκτός παραμένει ο Ζίνι, ενώ ο Γεράσιμος Μήτογλου, δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με την Κηφισιά, αν και μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων. Εκτός είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος δεν είναι έτοιμος 100% να βοηθήσει την ομάδα του.

Το μοναδικό ευχάριστο είναι ότι ο Πάολο Φερνάντες, μπόρεσε να βγάλει το πρόγραμμα προπόνησης το Σάββατο (17/02), οπότε από την επόμενη αγωνιστική θα είναι κανονικά στα πλάνα του Αλμέιδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό