20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέο ιστορικό ρεκόρ από τον Μέσι αλλά αυτή τη φορά σε… ποδοσφαιρικές φανέλες

Ειδήσεις Ελλάδα

Προφανώς από την πρώτη μέρα που συμφώνησε ο Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι έγινε… χαμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και οι περισσότεροι περίμεναν να πάει σε κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ακόμα και στις ΗΠΑ που ο «βασιλιάς των σπορ» δεν ξεχωρίζει, οι φίλαθλοι ενθουσιάστηκαν με τη μεταγραφή του Αργεντινού.

Τα γήπεδα  στα οποία παίζει η ομάδα του Μαϊάμι είναι πάντα κατάμεστα και φυσικά ο λόγος είναι ο Λιονέλ Μέσι, μιας και άπαντες θέλουν να δουν από κοντά τον 36χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου, που για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο ίδιος, φαίνεται ότι έπιασε μία ακόμη πρωτιά, αλλά όχι σε αγωνιστικό επίπεδο. Σύμφωνα με τον Ντον Γκάρμπερ επίτροπο του MLS, η φανέλα του Μέσι στην Ίντερ, έχει τις περισσότερες πωλήσεις αθλητικής εμφάνισης στην ιστορία της adidas.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «μια επίσημη ανακοίνωση από την adidas αναμένεται να φτάσει: αυτή που θα λέει ότι η φανέλα του Λιονέλ Μέσι είναι η μπλούζα τους με τις περισσότερες πωλήσεις σε οποιοδήποτε άθλημα». 

Σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που επηρεάζει τον Αργεντινό, αλλά δεν παύει να είναι μία ιδιαίτερη πρωτιά, δείγμα του πόσο πολύ τον αγαπάει ο κόσμος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό