16.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέο επικό trailer για την επερχόμενη ταινία

Ειδήσεις Ελλάδα

Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό trailer της ταινίας The Green Knight, της οποίας σκηνοθεσία και σενάριο υπογράφει ο Da Lowery. Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Ιουλίου 2021.

Η ταινία «The Green Knight» αποτελεί μία «αναδιατύπωση» του ποιήματος «Sir Gawain and the Green Knight», που μεταφράστηκε επίσημα από τον J.J.R. Tolkien το 1920. H αρχική ιστορία ακολουθεί τον Sir Gawain (Dev Patel), το νεότερο μέλος των King Arthur’s Knights of the Round Tale και την προσπάθεια του να τιμήσει τη συμφωνία του με τον τεράστιο τριπλό ιππότη (Ralp Ineson).

Στο trailer βλέπουμε την πρώτη συνάντηση του Gawain με τον Green Knight, στην οποία το πλάσμα του προσφέρει ένα τσεκούρι. Ο Sir Gawain θα χτυπήσει τον γίγαντα μία φορά με το τσεκούρι προκειμένου να το κρατήσει, αλλά ένα χρόνο μετά από εκείνη την ημέρα, ο Gawain πρέπει να συναντήσει τον Green Knight σε ένα παρεκκλήσι για να λάβει ένα χτύπημα σε αντάλλαγμα.

Όπως και η αρχική ιστορία, φαίνεται ότι οι θεατές θα περάσουν τον περισσότερο χρόνο τους ακολουθώντας τον Gawain στην αναζήτησή του για το πράσινο παρεκκλήσι, κατά τη διάρκεια του οποίου συναντά κάθε είδους τέρατα, βασιλιάδες και πειρασμούς.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό