18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέο επεισόδιο οπαδικής βίας στο Περιστέρι με τραυματία έναν ανήλικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναγερμός στην αστυνομία με ένα ακόμη επεισόδιο οπαδικής βίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Περιστέρι με έναν ανήλικο να τραυματίζεται. Μάλιστα το συγκεκριμένο συμβάν θύμισε πολύ την επίθεση που είχε δεχθεί ο Άλκης Καμπανός στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Law and Order, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, στην οδό Αθηνογένους 11, στο Περιστέρι, 15 άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα, σταμάτησαν δυο νεαρούς ηλικίας 20 και 17 ετών. Μόλις τους ρώτησαν τι ομάδα είναι, οι δυο ανυποψίαστοι νεαροί απάντησαν. Τότε τα 15 άτομα τους επιτέθηκαν και στη συνέχεια τους κτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους.

Οι δυο τραυματίες κάλεσαν αμέσως την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο συνοδευόμενη από ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Οι δράστες μόλις αντιλήφθηκαν ότι ερχόταν η αστυνομία επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Οι ανήλικοι που κατάγονται από την Αλβανία μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης προέβησαν σε 9 προσαγωγές ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος των προσαχθέντων και το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα επεισόδια οπαδικής βίας στη χώρα μας έχουν αυξηθεί δραματικά παρά τις προσπάθειες για τη μείωσή τους από την κυβέρνηση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό