17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης με ποσοστό 56,59% – «Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως ανακοινώθηκε από την Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Κασσελάκης στο 75% των καταμετρημένων ψήφων έλαβε στις σημερινές εσωκομματικές εκλογές ποσοστό της τάξης του 56,69 % (56.460 ψήφους) έναντι 43,3 % (43.143 ψήφους) της αντιπάλου του, Έφης Αχτσιόγλου. 

Λίγα λεπτά νωρίτερα η πρώην υπουργός τηλεφώνησε στον κ. Κασσελάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του.

Χαρούμενος και ιδιαίτερα συγκινημένος με το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

«Φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά, γίνεται το μέλλον» είπε ξεκινώντας τις δηλώσεις του.

«Η σκέψη μου είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία που έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες και έχουν μπροστά μια άλλη δυσκολία».

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ενώ το πλήθος φώναζε: Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα!

«Ο τόπος χρειάζεται φως» τόνισε ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης και ευχαρίστησε τον Νίκο Παππά.

«Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου, ξαδέρφια, θείους ανίψια και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αδερφό μου, την μητέρα και πατέρα. Και την δική μου προσωπική οικογένεια και αυτή είναι ο Τάιλερ. Να πω στον Τάιλερ ευχαριστώ. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ»!

«Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου που με συνεχάρη. Και εγώ από την πλευρά μου της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα της» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εμφανίστηκε ενωτικός και συνέχισε:

«Είμαστε εδώ χάρη στην ελληνική κοινωνία. Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας που σέβομαι». «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ» είπε 3 φορές ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά και να θυμάστε στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος, αλλά και ο δεύτερος είναι πρώτος.

Η πρώτη μου επίσκεψη θα είναι στην Κύπρο», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης ολοκληρώνοντας την δήλωσή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό