23 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον αγγλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτηση του το πρωί της Τετάρτης (20/12).

Ο Πορτογάλος παίρνει τη «σκυτάλη» από τον Στιβ Κούπερ, ο οποίος βρισκόταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας για δύο χρόνια, ωστόσο, οι δυο πλευρές πήραν χωριστούς δρόμους, αφού η Νότιγχαμ διανύει μια κακή σεζόν και βρίσκεται στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League.

Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης αποχαιρέτησε την Τρίτη τον Άγγλο τεχνικό με ανάρτηση του στο Twitter. «Σε ευχαριστώ για όλα φίλε μου», έγραψε.

Ο Εσπίριτο Σάντο αποχώρησε τον περασμένο μήνα από την Αλ Ιτιχάντ. Με τον αγγλικό σύλλογο υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια και θα κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο (23/12) στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Αυτός είναι η τρίτη αγγλική ομάδα που αναλαμβάνει ο Εσπίριτο Σάντο, αφού έχει προπονήσει την Γουλβς και την Τότεναμ. Μάλιστα, στους «λύκους» έμεινε 4 χρόνια και σημείωσε 199 εμφανίσεις, με απολογισμό 96 νίκες, 46 ισοπαλίες και 57 ήττες. Την πρώτη του, κιόλας, χρονιά στην Γουλβς, βοήθησε την ομάδα να τερματίσει πρώτη στην Championship και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Στο παρελθόν υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό