17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέος άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών σε αυλή σχολείου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα βίας ανάμεσα σε ανήλικους μαθητές οι οποίοι δεν διστάζουν ακόμη και εντός των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων να πιάνονται στα χέρια με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό ορισμένων.

Συγκεκριμένα, σοκ προκαλεί η είδηση ότι στα Χανιά δύο μαθήτριες πιάστηκαν στα χέρια σε μια άγρια, όπως εξελίχθηκε, μάχη στο προαύλιο του σχολείου τους. Εκτός από την ακραία βία που χρησιμοποιούν οι δυο ανήλικές, ένα από τα σοκαριστικά στοιχεία που προκύπτουν είναι ότι οι συμμαθητές τους παρακολουθούν ατάραχοι το ξύλο ενώ μερικοί δεν διστάζουν να βιντεοσκοπούν το περιστατικό.

Μάλιστα, άλλοι απλά κάθονται στα παγκάκια που βρίσκονται περιμετρικά και δεν ασχολούνταν με το τι συνέβαινε. Όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, οι δυο μαθήτριες βρίσκονται πεσμένες στο έδαφος η μια πάνω από την άλλη. Μάλιστα η μια εκ των δυο χτυπάει με γροθιές την πεσμένη μαθήτρια και μόλις ξεθυμαίνει σηκώνεται. Το θύμα του άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται να κρατάει το πρόσωπό του.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο εάν στο σχολικό συγκρότημα βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκπαιδευτικοί.

Μετά τα δύο σοκαριστικά βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα το zarpanews.gr, ανοίγοντας για τα καλά την συζήτηση για το bullying και την νεανική παραβατικότητα, έρχεται στο φως αυτό το νέο ακραίο περιστατικό άγριο ξυλοδαρμού. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό με βία ανηλίκων που έρχεται να προστεθεί στον διαρκώς αυξανόμενο κοινωνικό προβληματισμό για τα περιστατικά bullying και τη νεανική παραβατικότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό