16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέες κατηγορίες προς τον Τονάλι για παράνομο στοιχηματισμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να περάσει το μισό της προηγούμενης τιμωρίας του Σάντρο Τονάλι και ο παίκτης της Νιούκαστλ κατηγορήθηκε ξανά για παράνομο στοιχηματισμό από την FA. Μόλις πέντε μήνες αφού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δέκα μηνών από τα γήπεδα νέα στοιχεία αποδεικνύουν εκ νέου παραβατική συμπεριφορά του 23χρονου.

Οι νέες κατηγορίες αφορούν 50 περιπτώσεις παράνομων στοιχημάτων που πραγματοποιήθηκαν από τις 12 Αυγούστου και 12 Οκτωβρίου του περασμένου έτους. Προς το παρόν δεν του έχει επιβληθεί καινούρια ποινή με την ήδη υπάρχουσα να έχει ισχύ τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο του 2024, κάτι που σημαίνει πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη χώρα του στο Euro που θα γίνει νωρίτερα το ίδιο καλοκαίρι.

Η Νιούκαστλ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στο συμβάν αναγνωρίζοντας τις κατηγορίες προς τον παίκτη της:

«Η Νιούκαστλ αναγνωρίζει τις κατηγορίες για κακή διαγωγή προς τον Σάντρο Τονάλι, οι οποίες έχουν να κάνουν με εικαζόμενες παραβιάσεις των Κανόνων στοιχηματισμού της FA. Ο Σάντρο συνεχίζει να συμμορφώνεται πλήρως με τις σχετικές έρευνες και έχει την πλήρη υποστήριξη του συλλόγου. Λόγω αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας, τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο σύλλογος, δεν μπορούν να κάνουν περαιτέρω σχόλια αυτήν τη στιγμή».

Υπενθυμίζουμε πως ο Τονάλι τον Ιούλιο του 2023 πήρε μεταγραφή από την Μίλαν στον Αγγλικό σύλλογο έναντι 64 εκατομμυρίων ευρώ. Αγωνίστηκε μόλις 12 φορές με τις «καρακάξες» με την τελευταία να είναι στις 25 Οκτωβρίου σε ματς των ομίλων του Champions league απέναντι στην Ντόρτμουντ. 

Στη συνέχεια βγήκε στη… φόρα η συμμετοχή του σε σκάνδαλα που έχουν σχέση με το στοίχημα με αποτέλεσμα να τιμωρείται με αποκλεισμό από τα γήπεδα. Αρχικά η τιμωρία ανερχόταν στους 18 μήνες αλλά εφόσον συμφώνησε σε υποβολή του σε θεραπεία μειώθηκε στους δέκα με αποτέλεσμα η επιστροφή του να αναμένεται για τον ερχόμενο Αύγουστο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό