15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέες κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο Μεντί

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Μπένζαμιν Μέντι, κατηγορήθηκε για άλλους δύο βιασμούς. Ο 27χρονος Γάλλος αντιμετωπίζει, πλέον, συνολικά έξι κατηγορίες βιασμού και μία για σεξουαλική επίθεση και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο αύριο.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος, αναφέρει η Daily Mail, δήλωσε ότι οι νέες καταγγελίες αφορούν τέσσερις γυναίκες ηλικίας άνω των 16 ετών, που ισχυρίζονται ότι δέχθηκαν επίθεση μεταξύ Οκτωβρίου 2020 και Αυγούστου 2021.

Ο συγκατηγορούμενος του Μεντί, ο 40χρονος Λουίς Σαχά Ματουρί, δέχθηκε σήμερα άλλες δύο κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία για σεξουαλική επίθεση. 

Οι δύο άνδρες κλήθηκαν να εμφανιστούν αύριο στο Πρωτοδικείο του Στόκπορτ για να αντιμετωπίσουν τις νέες κατηγορίες. Η δίκη έχει οριστεί για το επόμενο έτος.

Ο Μεντί είχε συλληφθεί αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση για πρώτη φορά τον Αύγουστο. Τότε, το δικαστήριο εξήγησε ότι οι φερόμενες επιθέσεις έγιναν στη διεύθυνση του σπιτιού του, στο Πρέστμπουρι.

Ο ποδοσφαιριστής τέθηκε σε αναστολή από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού κατηγορήθηκε από την αστυνομία, εν αναμονή της έρευνας. Ο Ματουρί βρίσκεται επίσης υπό κράτηση, ενώ αμφότεροι αναμένεται να δικαστούν στις 24 Ιανουαρίου 2022.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό