16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Νέες δυνατότητες στο Google Maps για τους κατόχους ηλεκτρικών

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google έκανε γνωστό ότι λανσάρει νέες δυνατότητες στην εφαρμογή των Χαρτών της για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων, με τα χαρακτηριστικά να στοχεύουν στην ανακούφιση των συμπτωμάτων του άγχους αυτονομίας για τους οδηγούς τους.
Πιο συγκεκριμένα, οι οδηγοί που χρησιμοποιούν το Google Maps στην οθόνη του αυτοκινήτου τους θα μπορούν να βρίσκουν εύκολα κοντινούς σταθμούς φόρτισης που διαθέτουν DC ταχυφορτιστές 150 kW ή μεγαλύτερους, ενώ όταν προγραμματίζουν ένα ταξίδι που απαιτεί στάση για τη φόρτιση, οι Χάρτες της Google θα προτείνουν την καλύτερη στάση με βάση παράγοντες όπως η τρέχουσα κίνηση, το επίπεδο φόρτισης του ηλεκτρικού οχήματος και πόση ενέργεια αναμένει να καταναλώσει αυτό.

Επιπλέον, οι χάρτες στα ηλεκτρικά οχήματα θα δείχνουν μέρη -όπως τα σούπερ μάρκετ- που διαθέτουν σταθμούς φόρτισης στις εγκαταστάσεις τους. Η Google είπε ότι όλες οι νέες δυνατότητες για τους κατόχους ηλεκτρικών οχημάτων θα ξεκινήσουν να γίνονται διαθέσιμες τους επόμενους μήνες. Η Polestar, η Volvo, η General Motors και η Renault είναι μεταξύ των αυτοκινητοβιομηχανιών που έχουν ενσωματωμένες υπηρεσίες της Google.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό