33.2 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

Νέες αποκαλύψεις για το ροζ σκάνδαλο της Λετίθια

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ηρεμία της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας τάραξε για ακόμη μια φορά ο Χάιμε ντελ Μπούργκο, η πέτρα του σκανδάλου, που επιμένει ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη βασίλισσα Λετίθια .

Ο 53χρονος Χάιμε ντελ Μπούργκο ανέβασε στις 26 Δεκεμβρίου και πάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ την επίμαχη φωτογραφία για την οποία ξέσπασε όλο το σκάνδαλο, εξηγώντας τους λόγους που την είχε αποσύρει. Μάλιστα δεν δίστασε να βάλει ως άμεσους αποδέκτες τόσο τον ενεργό λογαριασμό του ισπανικού παλατιού CasaReal όσο και του πρωθυπουργού της χώρας Pedro Sanchez θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός.

Τα τέσσερα στάδια της σχέσης τους

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο δεν αρκέστηκε μόνο στην αναδημοσίευση της φωτογραφίας αλλά σε δεύτερο ποστ που έκανε ανέλυσε τα τέσσερα στάδια της σχέσης του με τη βασίλισσα Λετίθια. Συγκεκριμένα, έγραψε: «1. Σχέση αγάπης, από το 2002 έως το 2004, 2. Φίλοι και έμπιστοι, από το 2004 έως το 2010. 3. Μακροχρόνια και συνεχής σχέση αγάπης, 2010 και 2011. 4. Κουνιάδοι, από το 2012 έως το 2016. Είναι η τρίτη σχέση που τελειώνει απότομα μετά από δύο χρόνια, λίγους μήνες μετά την παραίτηση της Λετίθια από πριγκίπισσα της Αστουρίας, χωρίζει από τον Φελίπε και γινόμαστε ζευγάρι στη Νέα Υόρκη, κάτι που είχαμε σχεδιάσει».

Σε άλλη ανάρτηση, ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας μοιράστηκε λεπτομέρειες από ένα Σαββατοκύριακο που, όπως ισχυρίζεται, συνέβη τον Ιούλιο του 2010, στο οποίο, όπως λέει, η Λετίθια λέει ότι τον αγαπάει ενώ βρισκόταν στο παλάτι, ξαπλωμένοι στην ίδια αιώρα.

Όπως έγραψε: «Εκείνη την νύχτα, στην αιώρα, ήταν μία από εκείνες στις οποίες η ζωή παίρνει μια τροπή. Την ίδια νύχτα συνεχίστηκε η ερωτική μας σχέση, που είχε διακοπεί χρόνια πριν, γιατί η αγάπη ήταν πάντα εκεί, από το πρώτο μας ταξίδι στη Βενετία το 2002. Ταξιδέψαμε στο Πράσινο Ακρωτήριο, στην Ελλάδα σε μια κρουαζιέρα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην εξοχή της Αγγλίας, στην Προβηγκία της Γαλλίας, μέχρι το τέλος του 2014. Εκείνη ήρθε στο Λονδίνο, εγώ πήγα στη Μαδρίτη. Επί ενάμιση χρόνο σκεφτόμασταν και κάναμε βήματα προς τα εμπρός με στόχο να είμαστε ελεύθεροι, ασχοληθήκαμε με το θέμα του διαζυγίου, ζητήσαμε νομικές συμβουλές, κοιτάξαμε μαζί ένα σπίτι στη Φλόριντα… Θεωρούμε την Νέα Υόρκη ως την καλύτερη επιλογή για μόνιμη κατοικία, μου προτάθηκε η ιδέα να αποκτήσουμε το παιδί μας με παρένθετη μητέρα στο Λος Άντζελες».

Στην ίδια ανάρτηση, ο Χάιμε υποστήριξε ότι ρώτησε την Λετίθια για ένα φιλί που μοιράστηκε με τον Φελίπε και εμφανίστηκε στον Τύπο. «’Τι είναι αυτό;’ τη ρώτησα. ‘Έπρεπε να το κάνω για να μας προστατεύσω’ είπε και την πίστεψα» ισχυρίστηκε.

Σε άλλη ανάρτηση, υποστήριξε πως τα μέσα ενημέρωσης «μου πρόσφεραν χρήματα για να μιλήσω», λέγοντας: «Απάντησα με τη σιωπή μου: άντε στο διάολο». Παράλληλα, πρόσθεσε: «Δυσαρέσκεια; Δεν είμαι σε θέση να τη νιώσω. Ούτε μισώ. Δεν θυμάμαι να έχω μισήσει κανέναν σε όλη μου τη ζωή. Αν τους αφήσετε να μπουν ανάμεσά σας, δεν θα είστε ποτέ ευτυχισμένοι. Και συνεχίζει: «Νομίζω ότι αυτό που χρειάζομαι είναι να αφήσω κάποιο έρμα, να βάλω τέλος σε ένα μεγάλο κεφάλαιο και να βγάλω συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε. Και για να το κάνεις αυτό, πρέπει να αναφέρεις τα δικά σου λάθη και τα λάθη των άλλων. Γιατί από τα λάθη μαθαίνεις».

«Η κομμουνίστρια βασίλισσα Λετίθια»

Επίσης, επανέλαβε την κριτική του προς την ισπανική βασιλική οικογένεια και τον Πέδρο Σάντσεθ, τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της Ισπανίας. Όπως έγραψε: «Η Λετίθια το παίζει αριστερή (είναι κατά βάθος αντιμοναρχική, αντικαθολική, κομμουνίστρια κ.λ.π.) πάντα ήταν και την αγαπούσα το ίδιο λόγω των πολιτικών της τάσεων.

Μάλιστα αναφερόμενος στον οίκο των Βουρβόνων πρόσθεσε: «Ενδιαφέρονται μόνο για ένα πράγμα, όπως ο Χουάν Κάρλος, όπως όλοι οι άλλοι: Να διατηρήσουν το στέμμα που τους έδωσαν οι Γάλλοι πριν από 300 χρόνια το 2024 και τα προνόμια που το συνοδεύουν. Μόνο ζώντας εντός των τειχών του παλατιού μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει την απόλυτη εξουσία που ασκεί ο θεσμός και τον φανατισμό που δημιουργεί γύρω του. Το στέμμα ανήκει στον ισπανικό λαό, δεν είναι ιδιοκτησία μιας οικογένειας, ο Φράνκο το έδωσε στους Βουρβόνους, αυτός είναι η προέλευση της νομιμότητάς του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό