34.9 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Νέες αναβαθμισμένες Alfa Romeo Stelvio & Giulia Quadrifoglio

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Alfa Romeo παρουσίασε τα μοντέλα Giulia και Stelvio 2020 τον περασμένο Νοέμβριο με ένα βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας, οθόνη αφής 8,8 ιντσών και νέα στοιχεία τεχνολογίας και συνδεσιμότητας. Τα δύο αυτοκίνητα είχαν επίσης μια καλύτερη ψηφιακή οθόνη οδηγού και μια ελαφρώς αλλαγμένη κεντρική κονσόλα, μαζί με αναβαθμισμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης.

Σήμερα, οι κορυφαίες εκδόσεις των Giulia και Stelvio προσφέρονται με παρόμοιες αναβαθμίσεις, καθώς και μερικά επιπλέον καλούδια. Το SUV, για παράδειγμα, διαθέτει νέες γυαλιστερές ζάντες 21 ιντσών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την έκδοση Quadrifoglio.

Τα δύο μοντέλα υψηλής απόδοσης διαθέτουν ελαφρώς αναβαθμισμένα πίσω φώτα LED, τα οποία πλέον έχουν πιο σκούρα απόχρωση, όπως και τα διακοσμητικά σήματα εμπρός και πίσω. Τα χρώματα “Oldtimer”, που εισήχθησαν για τις κανονικές Giulia και Stelvio, προσφέρονται τώρα και για τις κορυφαίες Quadrifoglio, οπότε οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ρετρό χρώματα, όπως τα Rosso 6C Villa d’Este, Ocra GT Junior και Montreal Green.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό συνεχίζονται με ένα προαιρετικό σύστημα εξάτμισης Akrapovič, κατασκευασμένο από τιτάνιο, σε συνδυασμό με απολήξεις από ανθρακονήματα. Είναι μια εξάτμιση διπλής λειτουργίας, καθώς η Alfa Romeo αναφέρει ότι προσφέρει και έναν «ακόμη πιο εκλεπτυσμένο ήχο».

Στο εσωτερικό, υπάρχουν πρόσθετες αλλαγές, οι οποίες αναφέρθηκαν στην αρχή, που ξεκίνησαν με τις απλές Giulia και Stelvio. Τα μοντέλα Quadrifoglio διαθέτουν επίσης νέο τιμόνι και δερμάτινο μοχλό ταχυτήτων, μαζί με κόκκινες ή πράσινες ζώνες ασφαλείας. Τα ηλεκτρικά σπορ καθίσματα καλύπτονται από διάτρητο δέρμα.

Η προαναφερθείσα οθόνη αφής 8,8 ιντσών, ενσωματώνει τώρα Performance Pages, που δείχνουν την κατάσταση του αυτοκινήτου σε πραγματικό χρόνο. Οι οδηγοί θα έχουν γρήγορη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την πίεση του turbo και την ποσότητα ισχύος, που χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή, μαζί με ενδείξεις θερμοκρασίας των κύριων μηχανικών εξαρτημάτων. Αυτές οι οθόνες θα διαθέτουν επίσης ψηφιακά ταχύμετρα.

Ενώ στις περιορισμένες Giulia GTA και GTAm, ο Bi-Turbo, V6, 2.9-λίτρων κινητήρας αποδίδει 541 ίππους (398 kW), στις Giulia και Stelvio Quadrifoglio 2020 αποδίδει 512 ίππους (377 kW).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό