31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Νέα renders αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Sony Xperia 1 II είναι το νέο flagship smartphone της Sony για το νέο έτος ωστόσο στην αγορά αναμένεται να έρθει και ο διάδοχος του Xperia 5 ίσως με την ονομασία Xperia 5 II. Το LetsGo Digital ανέλαβε να δημιουργήσει μερικά concepts για το smartphone της Sony τα οποία μας δίνουν μία πρώτη γεύση από τον σχεδιασμό του.

Ας ξεκινήσουμε από το front panel. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες το smartphone έχει κεντρικά τοποθετημένο punch-hole και πολύ μικρά bezel σε όλες του τις πλευρές ενώ ταυτόχρονα η οθόνη δεξιά και αριστερά έχει μία μικρή κλίση. Επιπλέον, στο front panel ίσως δούμε και έναν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τεχνολογία η οποία δεν υιοθετήθηκε από το Xperia 1 II.

Στην πλάτη τώρα υπάρχουν οι κάμερες σε παρόμοια διάταξη με αυτήν του Xperia 1 II αντί όμως για την πάνω αριστερά γωνία έχουν τοποθετηθεί στο κέντρο. Ακριβώς από κάτω υπάρχει και το λογότυπο της Sony ενώ η συσκευή έχει και 3.5mm headphone jack.

Τέλος, τα χαρακτηριστικά του smartphone παραμένουν προς το παρόν άγνωστα θα μπορούσαμε να δούμε όμως τον Snapdragon 865 σε συνδυασμό με 8GB μνήμη RAM και υποστήριξη του νέου δικτύου 5G.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό