23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέα BMW X2 – Παρουσιάστηκε με μοναδικό τρόπο από τη BMW Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BMW Βελμάρ  αποκάλυψε την ολοκαίνουρια ΒMW X2 στο κοινό της Θεσσαλονίκης με ένα εντυπωσιακό event που ενθουσίασε το πλήθος των πολλών καλεσμένων της. Η αποκάλυψη του νέου Sports Activity Coupé (SAV) της BMW πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hyatt Regency μέσα από ένα σύννεφο καπνού , laser light show, υψηλή γαστρονομία και μια συναυλία έκπληξη.

Ο Brand Manger της BMW Βελμάρ κύριος Κος Στέλιος Δάτσικας υποδέχτηκε τους καλεσμένους ενώ ο Product Genius Κος Κασάπης Χρήστος εξήγησε στο κοινό τις σχεδιαστικές καινοτομίες και την πρωτοποριακή τεχνολογία της Νέας BMW X2. Ο Ηλίας Μπόγδανος απογείωσε τη διάθεση των παρευρισκομένων με ένα δυναμικό live και άφησε σε όλους την καλύτερη ανάμνηση.

Τις εντυπώσεις  της βραδιάς όμως κέρδισε η ακόμα πιο ξεχωριστή σε εμφάνιση Νέα BMW X2. Οι σημαντικά μεγαλύτερες διαστάσεις και η έντονη κουπέ σιλουέτα αναδεικνύουν ξεκάθαρα μέσω της εξωτερικής σχεδίασης το άλμα εξέλιξης που πραγματοποίησε η νέα BMW X2.

Ο προοδευτικός χαρακτήρας του νέου μοντέλου είναι επίσης εμφανής στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση BMW iX2, σε μία πληθώρα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης καθώς και στις καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει το νέο BMW iDrive με QuickSelect και λειτουργικό σύστημα BMW Operating System 9.
Όσοι επιθυμούν να κάνουν ένα test drive μαζί της, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τμήμα πωλήσεων της BMW Βελμάρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό