23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέα ψυχρή εισβολή από την Παρασκευή

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Παρασκευή, σε μεγάλο μέρος της χώρας και κυρίως στα βόρεια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τόπους, ωστόσο, στα κεντρικά, τα ανατολικά και τα νότια και πρόσκαιρα στα δυτικά αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Συγκεκριμένα, στο νότιο Ιόνιο, κατά τόπους στη δυτική Στερεά, στην Πελοπόννησο, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και κατά τόπους στα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που σταδιακά από το μεσημέρι, στις περισσότερες περιοχές θα εξασθενήσουν.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά ορεινά και το βράδυ στα ημιορεινά της Χαλκιδικής.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις αρχικά 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια και τα κεντρικά τους 8 με 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 15 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 13 με 15 και τοπικά στην Κρήτη τους 16 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και τις βραδινές ώρες κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους τις βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό