29.3 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Νέα φωτογραφία της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς τη μάσκα της

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη νέα ανάρτηση έκανε αυτή τη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, «ανεβάζοντας» φωτογραφία που τράβηξε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη.

Λίγες ώρες πριν την «αποκάλυψη της Ιωάννας», όπως την είχε ονομάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές», αλλά και λίγες ώρες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή της χωρίς τη μάσκα της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου με νέα της φωτογραφία δείχνει το πρόσωπό της, μετά την επίθεση από την Έφη Κακαράντζουλα με βιτριόλι και τις δεκάδες επεμβάσεις.

Για να ακριβολογούμε, τη νέα ανάρτηση την έκανε αυτή τη φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, «ανεβάζοντας» φωτογραφία που τράβηξε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη.

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας» ανέφερε στην ανάρτησή του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό