30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Νέα «σφαγή» μεταξύ Άδωνι και Ζωής

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στη σκληρή κόντρα του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς την από βήματος της Βουλής ως «τον ορισμό του bullying», καταγγέλλοντας ταυτοχρόνως ότι έκανε «καρδούλες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μπει στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Λέτε για το TikTok του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά για να εκλεγείτε, φτιάχνατε βιντεάκια με καρδούλες, μέχρι και ο κύριος Κουτσούμπας σας ειρωνεύθηκε, αφήστε τις υποκρισίες γιατί δεν ταιριάζουν στη Βουλή. Οι καρδούλες σας ήταν ένα τρικ», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στα «βέλη» της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στον πρωθυπουργό για τις αναρτήσεις του στο TikTok.

«Ούτε καρδούλα δεν υπάρχει από εμένα για εσάς, στους πολίτες απευθύνονται», επισήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάζει ειρωνικά πως «θα αντέξω χωρίς την καρδιά σας».

«Όποιον και να στείλετε από εμένα δεν γλιτώνετε»

Με αφορμή μάλιστα όλα όσα συνέβησαν στον Βόλο, ο υπουργός Υγείας ανέφερε δηκτικά πως «όχι μόνο ΜΑΤ, αλλά και Ειδικές Δυνάμεις πρέπει να έρθουν για να γλιτώσουν από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου», με την τελευταία να απαντά πως «και Ειδικές Δυνάμεις και αλεξιπτωτιστές και ό,τι άλλο κατεβάσει η κούτρα σας. Όποιον και να στείλετε από εμένα δεν γλιτώνετε».

Όταν, δε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέκρινε τη ΝΔ για τα άδεια έδρανα, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία για να σχολιάσει πως το όνειρό της δεν ήταν να γίνει πρόεδρος κόμματος, αλλά «θαλαμοφύλακας σε στρατόπεδο ή απουσιολόγος σε τάξη».

Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας είχε μετωπική με την αντιπολίτευση και με φόντο την ακρίβεια, καθώς υποστήριξε πως «εάν θέλετε να έχετε ως παράδειγμα την Ευρώπη να βλέπετε και την πραγματικότητα. Η ακρίβεια είναι μικρότερη στην Ελλάδα από ότι σε άλλες χώρες». Ο ίδιος απάντησε και στην κριτική του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα πρόστιμα που δεν εισπράττονται, σχολιάζοντας σε οξύ ύφος πως «πενήντα χρόνια ήσασταν κυβέρνηση και δεν επιβάλλατε κανένα πρόστιμο και μου κάνετε το γαμπρό, ε, παραπάει».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Παππάς κατήγγειλε πως η έκθεση του ΓΛΚ επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, καθώς καταδεικνύει πως όσα καταθέτει η Κουμουνδούρου είναι απολύτως εφαρμόσιμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό