18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Νέα συμβόλαια έως το καλοκαίρι του 2026 για Προδρομίτη και Νάσο Νταμπίζα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ
02.11.2023 | 16:42

Ο Θανάσης Προδρομίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε αγώνα της Κ-19 των πρασίνων απέναντι στον Ολυμπιακό | 6 Νοεμβρίου 2022
EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε την Πέμπτη (2/11) σε δύο σημαντικές επεκτάσεις συμβολαίων, “δένοντας” έως το καλοκαίρι του 2026 τους 19χρονους Θανάση Προδρομίτη και Θανάση Νταμπίζα.

Εκτός απ’ το “τώρα” και τις μάχες που έχει μπροστά του σ’ όλα τα επίπεδα για την επίτευξη των εφετινών στόχων του, ο Παναθηναϊκός δεν σταματάει να κοιτάει και την επόμενη μέρα του. Και δη την προοπτική των παικτών που προέρχονται απ’ την Ακαδημία του και δείχνουν ικανοί να σταθούν σε πιο υψηλό επίπεδο, αρχικά μέσα απ’ τη “ζύμωσή” τους στη Β’ ομάδα και τον… σκληρό ποδοσφαιρικά κόσμο της Super League 2.

Οι πράσινοι προχώρησαν την Πέμπτη (2/11) σε δύο σημαντικές επεκτάσεις συμβολαίων, “δένοντας” έως το καλοκαίρι του 2026 τους 19χρονους Θανάση Προδρομίτη και Θανάση Νταμπίζα.

Ο Προδρομίτης (κεντρικός αμυντικός) υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο (διάρκειας 3 ετών) τον Οκτώβριο του 2021. Εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 2017 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Μάλιστα, στο τελευταίο ευρωπαϊκό ματς με τη Ρεν είχε συμπεριληφθεί απ’ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή της πρώτης ομάδας, ενώ θα συνεχίσει να ενισχύει τον Παναθηναϊκό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Θανάσης Προδρομίτης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Βρίσκομαι στην ομάδα πέντε χρόνια και νιώθω σαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Στηρίζομαι στον Παναθηναϊκό και τον σέβομαι απεριόριστα” δήλωσε ο 19χρονος στόπερ μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

Απ’ την πλευρά του ο Θανάσης (Νάσος) Νταμπίζας, γιός του παλιού διεθνούς αμυντικού και δύο φορές τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα, εντάχθηκε στην Ακαδημία των πράσινων το 2013. Υπέγραψε κι αυτός το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Οκτώβριο του 2021 και ήταν μέλος της Κ19 που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2022. Αντίστοιχα, θα συνεχίσει να ενισχύει (σε πρώτη φάση) τη Β’ ομάδα κι όπως αμέσως μετά τις υπογραφές τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

Ο Νάσος Νταμπίζας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι από μικρός στον Παναθηναϊκό και που φτάνω στο σημείο να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Ο στόχος μου είναι μέσα απ’ αυτό το συμβόλαιο να μπορέσω να βοηθήσω τη Β’ ομάδα, όπου αγωνίζομαι αυτή τη στιγμή, αλλά να φτάσω και στην πρώτη ομάδα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό