16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέα σοκαριστική υπόθεση Όλιβερ στα Μέγαρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά την σοκαριστική υπόθεση του Όλιβερ στην Αράχωβα που συγκλόνισε το Πανελλήνιοκαι παραμένει μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστη, μια ακόμα ανατριχιαστική περίπτωσηκακοποίησης σκύλου μέχρι θανάτου, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Flash.gr.

Aυτήν τη φορά στα Μέγαρα η Μπουμπού, ένα θηλυκό τσοπανάκι 30 κιλών, ξεψύχησε μαρτυρικά, μετά τα βασανιστήρια που του έκανε άγνωστος…Την κτηνωδία καταγγέλλει μέσω των κοινωνικών της δικτύων η ιδιοκτήτρια του σκύλου, αλλά και οι Φίλοι Ζώων ΠαπάγουΧολαργού… Οι εικόνες που αποτυπώνουν την κακοποίηση του ζώου είναι πραγματικές ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ. 

Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια του σκύλου που όπως λέει, έχει καταγγείλει το περιστατικό καιστην Αστυνομία, αναφέρει για τη νέα κτηνωδία που σημειώθηκε στα Μέγαρα…

«ΜΕΓΑΡΑ 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Την Τετάρτη 24/01/2024 το πρωί η μητέρα μου πήγε στο κτήμα μας, στον δρόμο του Αγίου Στέφανου να ταΐσει τα σκυλιά μας και τα αδέσποτα που φροντίζουμε στην περιοχή, μου τηλεφώνησε ότι δεν έβρισκε την Μπουμπού (θηλυκό Τσοπανάκι 30+ κιλά). Πήγα και τηνβρήκα στο διπλανό κτήμα σκοτωμένη και με τρύπα σε μέγεθος 2ευρου δίπλα ακριβώς από τα γεννητικά της όργανα, βρήκα δίπλα της και το σίδερο που την είχαν τρυπήσει…Κάλεσα το 100 και ενημέρωσα και το Α.Τ Μεγάρων , τους οποίους ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση καικινητοποίηση. Έγινε μήνυση , η Μπουμπού μεταφέρθηκε σε Κτηνίατρο για νεκροψία και το σίδερο πήγε για αποτυπώματα.. Όταν την βρήκα ήταν σε ακαμψία όποτε δολοφονήθηκε Τρίτη βράδυ με Τετάρτη πρωί ..Οποίος είδε κάτι και μου δώσει πληροφορίες θα δώσω αμοιβή.. Έχωυποψίες για συγκεκριμένο άτομα για το οποίο έχουν ενημερωθεί οι Αρχές ..Μην αφήνετε ανώμαλους δολοφόνους να κυκλοφορούν ανάμεσα μας.. Κοινοποιήστε όσοι μπορείτε.. Κάποιος θα είδε κάτι ..Μιλήστε είτε ανώνυμα είτε επώνυμα ..Καλό ταξίδι Μπουμπού μου στο τόξο…Όσο για σένα που το έκανες , να εύχεσαι να σε βρει η Αστυνομία πριν σε βρω εγώ…»

Για τη νέα φρικιαστική αυτή υπόθεση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, οι Φίλοι ΖώωνΠαπάγου Χολαργού, που έχουν και αυτοί επικηρύξει τον δράστη, αναφέρουν μεταξύ άλλωνστη σελίδα τους στο facebook…

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ . Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη.. Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας .. Στα Μέγαρα…

Η Μπουμπου όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή (παραλείπουμε λεπτομέρειες καθώς είναι ιδιαίτερα σκληρές) από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι.

Η ομάδα μας δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε.

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ.. Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό..

Εκλιπαρούμε όποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και άνθρωποι ..

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει….

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ….

Με εκτίμησηΗ ομάδαΑδέσποτος Παλμός-Stray PulseAnimal Rescue Team»

«Το τέρας ανάμεσά μας…» – Τα σχόλια των χρηστών

Για τη νέα σοκαριστική υπόθεση, που έχει πολλά κοινά στοιχεία με την υπόθεση του Όλιβερ που ξεψύχησε άγρια βασανισμένο, στην Αράχωβα, μίλησε στα social media και η γυναίκα που το βρήκε, γράφοντας χαρακτηριστικά…

«Παρακαλώ να κοινοποιήσετε όλοι…το τέρας είναι ανάμεσα μας.. Το επόμενο θύμα του θα είναι άνθρωπος..» 

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων, ζητούν δικαίωση για μια ακόμη ψυχή που βασανίστηκε με τον χειρότερο τρόπο, μέχρι θανάτου.

Τα σχόλιά τους, όπως αποκαλύπτει και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Flash.gr είναι χαρακτηριστικά…:

«-Όσο δεν ταυτοποιείται και δεν συλλαμβάνεται ο φονιάς του Όλιβερ, αυτά θα τα έχουμε μπροστά μας.Τα τέρατα δε διστάζουν ,εφόσον η ασυλία τους είναι δεδομένη. Ποιος θα τους εμποδίσει? Ενώ η Αγγελική κοινωνία των συντοπιτών τους δεν πρόκειται να ενοχληθεί ούτε να ανοίξει το στόμα της. Το τέρας τρέφεται ανάμεσα τους»

«-Κάτι τέτοιες εικόνες μπορούν να μετατρέψουν ακόμη και τον πιο ήρεμο άνθρωπο σε δολοφόνο. Γιατί θα πρέπει τέτοια μορφώματα να ζουν ανάμεσα μας? Πώς μπορούν κάποιοι να συγκαλύπτουν τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα»

H αστυνομία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας, πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Ενώ φως στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, αναμένεται να ρίξει μέσω αποτυπωμάτων τόσο το παλούκι που χρησιμοποιήθηκε για τα βασανιστήρια του άτυχου ζώου, όσο και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που πιθανόν υπάρχουν στην περιοχή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό