20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Σελήνη στον Τοξότη, στις 13/12 και ποια ζώδια θα επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 13.12.23

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα πραγματοποιηθεί στις 01.32 το πρωί στις 13.12.23 και θα ευνοήσει τα νέα ξεκινήματα .

Το ζώδιο του Τοξότη συμβολίζει την ανάγκη μας να εκφραστούμε και να μεταδώσουμε ,να εξαπλωθούμε, να ταξιδέψουμε, να διευρύνουμε τις γνώσεις μας και να φιλοσοφήσουμε ή να ασχοληθούμε με άλλες κουλτούρες και ξένες γλώσσες .Είναι επίσης η ανώτερη διάνοια και οι ανώτερες σπουδές αλλά και η δυνατότητα του ανθρώπου να κάνει ανώτερες συλλήψεις.

Έτσι αυτή η Νέα Σελήνη θα φέρει τη δυνατότητα μέσα από κάποια νέα κατάσταση ,μέσα από κάποια ευκαιρία ή κάποια νέα ιδέα να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα που θα μας ευνοήσει και θα μας εξελίξει αφού κατά κύριο λόγο θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό. Νέα ξεκινήματα λοιπόν για να μας πάνε μπροστά. Θα ευνοηθούν όλα τα ζώδια στους ανάλογους τομείς που έχουν το ζώδιο του Τοξότη ωστόσο τα πράγματα θα είναι περισσότερο θετικά για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς-Λέοντες-Τοξότες) αλλά και για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους-Ζυγούς-Υδροχόους) τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Η μεταφυσική μοίρα που αναφέρεται σε αυτή τη Νέα Σελήνη μας μιλάει για την μάθηση μέσω της μίμησης που θα μας βοηθήσει μέσω της φαντασίας ή της μαθητείας με ανώτερα σε ένα πνευματικό επίπεδο άτομα να εξελιχθούμε ή να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Εδώ μας παραπέμπει και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που θα σχηματίσει η Νέα Σελήνη όπου θα μας δώσει και έντονη διαίσθηση ή διορατικότητα  αλλά καλό θα είναι σε ένα πιο πρακτικό επίπεδο να είμαστε κάπως προσεκτικοί στην χαρά ,στην δοτικότητα  αλλά και τον ενθουσιασμό για να μην μπορέσουν οι άλλοι στην ζωής μας να μας εκμεταλλευτούν.

Σε αυτή επίσης τη Νέα Σελήνη θα συμμετέχει και ο Ουρανός με όψη 150ο που μας παραπέμπει στη σταδιακή βελτίωση των καταστάσεων μέσα από κούραση ή τριβές. Έτσι ίσως να υπάρχει η τάση να ελευθερωθούμε από μια κατάσταση που μπορεί να μας εγκλωβίζει μεγάλο διάστημα , να καταφέρουμε να βρούμε λύσεις και ιδέες που μέσα από κάποια διαδικασία θα μας βοηθήσουν, θα μας εξελίξουν  και θα μας ελευθερώσουν ωστόσο ίσως  μέσα από κάποιες εντάσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε αλλά και κάποιες αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε.

Ο Άρης θα βρίσκεται πίσω ακριβώς από αυτή τη Νέα Σελήνη και θα φέρει μεγαλύτερη ενεργοποίηση σε αυτά τα νέα ξεκινήματα που θα κάνουμε αρκετά άμεσα στις 22.12  και κοντά στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο αρκετά σημαντική στιγμή για να κάνουμε κινήσεις που θα μας αποδώσουν ίσως και σε ένα διάστημα εννέα μηνών.

Ο Ερμής επίσης την ημέρα της Νέας Σελήνης θα βρίσκεται σε στάση έτοιμος να αναδρομήσει και ίσως ακόμη και στην πραγματικότητα να είμαστε σε μια στάση της σκέψης μας για επιλογές που έχουμε κάνει κυρίως σε ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο ,να θελήσουμε να αναθεωρήσουμε ή να τροποποιήσουμε ενώ ίσως να είμαστε σε θέση να επανεξετάσουμε κάποια πρόταση που μας έχει γίνει. Η Νέα Σελήνη οπότε για κάποιους ίσως να φέρει αναθεώρηση, κάποια καθυστέρηση, αναβολές  αλλά ίσως και την δυνατότητα να ψάξουμε να βρούμε τρόπους για βελτίωση της ζωής μας ,άλλες κατευθύνσεις που τελικά θα αποφασιστούν με την ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 14.01.24 και μετά. Θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια ωστόσο περισσότερο Δίδυμοι-Παρθένοι που σαν κυβερνήτη τους έχουν τον Ερμή. Πιο θετικά θα είναι τα πράγματα για Ταύρους-Παρθένους-Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου αλλά και για Καρκίνους-Σκορπιούς-Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου. Κριοί-Ζυγοί ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές αλλά ίσως και αλλαγή σε κάποια επαγγελματικά ή κοινωνικά σας σχέδια που θα σας πιέσουν περισσότερο από τα ζώδια που αναφέρθηκαν πιο πάνω.

Καλή αρχή σε όλους με διεύρυνση και επέκταση σε όλα τα επίπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό