23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/1 ,τολμήσετε νέα ξεκινήματα! Η τύχη είναι με το μέρος σας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΣΤΙΣ 11/01/2024

Το ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς είναι γεμάτο προσδοκίες και στόχους που θέλουμε κατά τη διάρκεια της να πραγματοποιήσουμε. Στην Αστρολογία, η Νέα Σελήνη κάθε μήνα ουσιαστικά, ανοίγει τον δρόμο για να κάνουμε μια νέα αρχή, τι καλύτερο λοιπόν όταν αυτή η νέα αρχή γίνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, και μάλιστα τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. 

Πως θα είναι η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς και πως θα μας επηρεάσει? Η Νέα Σελήνη στον ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί για την Ελλάδα στις 11/01 στις 13:57 μ.μ. στην 20ο 44’. Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που έχει άμεση σχέση με την κοινωνική και επαγγελματική καταξίωση, την δημόσια εικόνα μας, την  εξουσία, το καθεστώς, τις κοινωνικές δομές, το Στρατό, τους ηγέτες, τις φιλοδοξίες, και τους στόχους αλλά και την πειθαρχία, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Ο Ωροσκόπος της για την Αθήνα, είναι στην 2ο 46’ των Διδύμων.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω θα πραγματοποιηθεί  στον 9ο οίκο του Ωροσκοπίου, και ουσιαστικά θα μας ωθήσει ,όχι μόνο να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε πως θέλουμε να είναι η ζωή μας στο μέλλον, είτε αυτό αφορά τις προσωπικές μας επιθυμίες,  είτε,  την επαγγελματική μας εξέλιξη, αλλά κυρίως, θα μας δώσει όλα τα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να οργανώσουμε σωστά τη κάθε μας κίνηση, και να δουλέψουμε για την επιτυχία του κάθε στόχου, μεθοδικά και ακούραστα.

Σύμμαχος μας, στην νέα αρχή που θέλουμε να κάνουμε θα είναι από την μια πλευρά η θετική όψη εξάγωνου που έχει προηγηθεί, του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, μια όψη που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε με θάρρος να κυνηγήσουμε τις φιλοδοξίες μας, δείχνοντας  όπου χρειαστεί την απαραίτητη αυστηρότητα. 

Γιατί εάν δεν είμαστε εμείς αυστηροί με τον εαυτό μας. κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Κρόνος με τον Ωροσκόπο, θα είναι οι άλλοι μαζί μας, οι οποίοι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να μας ασκήσουν ιδιαίτερα αυστηρή κριτική.

Ενώ,  η όψη τριγώνου του Άρη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανοίξει τον δρόμο προς την επιτυχία, δίνοντας μας παράλληλα τον απαραίτητο ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα. 

Άλλωστε, οι περισσότεροι από εμάς, με την βοήθεια της όψης εξάγωνου που σχηματίζει ο Δίας από το ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, έχουμε την επίγνωση τόσο  της θέσης όσο και των δυνατοτήτων μας, έτσι ώστε οι στόχοι που βάζουμε για το μέλλον να είναι ρεαλιστικοί.

Και αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, καθώς το τοπίο μετά από την τελευταία συνάντηση του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, όπου είχαν δημιουργηθεί αρκετές παρανοήσεις,  έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει. 

 

Αστρικά, αυτή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στην 26ο 32΄ του Τοξότη, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου, ενώ ο Ωροσκόπος της είναι στην 08ο 35’ του Ταύρου.

Στην σύνθεση των δύο αυτών χαρτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τόσο η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η σύνοδος Αστρικής Νέα Σελήνη Τροπικού Ερμή με τον Τροπικό Ποσειδώνα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετή σύγχυση και παρανοήσεις, ή να δημιουργήσει ψεύτικες ελπίδες. 

Ενώ από την άλλη πλευρά η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αστρική Αφροδίτη με τον Τροπικό ανάδρομο Ουρανό, θα κρύβεται πίσω από τις  ξαφνικές ανατροπές στις προσωπικές μας σχέσεις. 

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη  του Ιανουαρίου τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή τη φορά ξέρετε και τι θέλετε και πως να το πετύχετε εσείς οι Κριοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Αιγόκερω στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, σας δείχνει τον δρόμο της μελλοντικής επαγγελματικής σας πορείας αλλά και της επιτυχίας, καθώς οι ευκαιρίες που θα έρθουν και θα σας χτυπήσουν την πόρτα θα είναι πολλές. Άλλωστε η τόλμη, ο ενθουσιασμός και η φιλοδοξία δεν σας λείπουν, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να δουλέψετε μεθοδικά. Σε προσωπικό επίπεδο, κανένας δεν θα μπορέσει να σας αντισταθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Την τύχη με το μέρος σας έχετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς  οι Ταύροι.  Η Νέα Σελήνη   που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι, οι ευκαιρίες που τόσο καιρό περιμένατε για να βάλετε  τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, και να δείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία, έρχονται. Βεβαίως, ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι  η επιτυχία δεν έρχεται μόνη της, αλλά είναι συνδυασμός τύχης και δουλειάς, την οποία και δεν φοβάστε. Σε προσωπικό επίπεδο, η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας είναι πιθανό να σας κάνει αρκετά τολμηρούς στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσετε τα  συναισθήματα σας στο ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνεπείς στις οικονομικές σας συμφωνίες ήρθε η ώρα να γίνεται  εσείς οι Δίδυμοι. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει από την μια πλευρά, να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις και τις εκκρεμότητες σας απέναντι σε Τρίτους, έστω και αν χρειαστεί να ζητήσετε βοήθεια από το παρασκήνιο, στις οποίες όμως θα απαιτηθεί να είστε συνεπείς.  Ενώ παράλληλα ανοίγει ο δρόμος  για να προχωρήσετε και σε νέες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, ξαναβρίσκετε σιγά σιγά την  αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα θα κάνετε τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας.  Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί  απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες μέσα από τον φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο, οι οποίες έχουν όλες τις προδιαγραφές για να πάτε παρακάτω και να εξελιχθείτε, αρκεί να μην αφήσετε, για άλλη μια φορά, τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν να πάνε χαμένες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε μια νέα αρχή με το ταίρι σας, η οποία θα στηρίζεται σε γερές βάσεις.

ΛΕΩΝ

Στην δουλειά σας έχετε στραμμένη όλη σας την προσοχή αυτή   τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται με πολλές υποσχέσεις , καθώς ανοίγει  τον δρόμο για σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της εργασίας σας, αρκεί να είστε έτοιμοι να δείτε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας. Σε ότι αφορά τον εαυτό σας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο χαρούμενοι και ευδιάθετοι θα είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι  Παρθένοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι ήρθε η στιγμή που περιμένατε για να προωθήσετε τα μελλοντικά φιλόδοξα σχέδια σας, για τα οποία πρέπει να δουλέψετε με συνέπεια και σοβαρότητα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, και γιατί όχι να κάνετε και το επόμενο βήμα στην σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας, θα έχετε στραμμένη την προσοχή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 4ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε και πάλι σίγουροι για τον εαυτό σας και τα συναισθήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε πιο απαιτητικούς ρυθμούς θα μπείτε  εσείς οι Σκορπιοί. Η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω  στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά, θα βάλει την καθημερινότητα σας σε πιο έντονους και γρήγορους ρυθμούς, μιας και οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολλές,  ενώ από την άλλη πλευρά θα γίνετε πιο άμεσοι και ουσιαστικοί κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας επαφών. Επίσης  αρκετοί από εσάς είναι πιθανόν να ταξιδέψετε, για επαγγελματικούς και όχι μόνο, λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την πραγματική σας αξία ήρθε η στιγμή να δείξετε  εσείς οι Τοξότες. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται,  σε επαγγελματικό επίπεδο, μια σημαντική επιτυχία, η οποία δεν θα σας χαριστεί, καθώς θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για αυτή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα μάθετε να μην σπαταλάτε τους υλικούς και συναισθηματικούς σας πόρους, αλλά αντίθετα, να δίνεται στους ανθρώπους γύρω σας ότι πραγματικά χρειάζονται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτή τη χρονική περίοδο ανήκει δικαιωματικά σε εσάς του Αιγόκερους. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας, με την βοήθεια της θετικής όψης τριγώνου Άρη – Δια, σας υπόσχεται ότι ο δρόμος για την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία είναι ανοιχτός, και εσείς το μόνο που μένει να κάνετε είναι να τολμήσετε τα επόμενα σας βήματα. Άλλωστε, τώρα ήρθε η ώρα να δείξετε σε όλους το νέο σας πρόσωπο, καθώς δεν σας λείπει ο ενθουσιασμός αλλά και το πείσμα για να πετύχετε κάθε σας στόχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια νέα σελίδα στη ζωή σας είστε έτοιμοι να ανοίξετε  εσείς οι Υδροχόοι. Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, από την μια πλευρά είναι πιθανό να ενισχύσει το άγχος σας  για το μέλλον, και αυτό θα  το εξωτερικεύσετε πιο έντονα στην οικογένεια και στους δικούς σας ανθρώπους,  από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να νιώθετε αυτή τη χρονική περίοδο απογοητευμένοι,  καθώς στην δουλειά σας είτε συναντάτε αρκετά εμπόδια, είτε δεν παίρνετε την επιβράβευση που θέλετε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να δείξετε με πράξεις τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ

Κοντά σε ισχυρά πρόσωπα θα βρεθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς.  Η Νέα Σελήνη  που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερω στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ότι μια νέα περίοδος ξεκινά για την κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό και είναι σημαντικό, αντί να μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, να αποδεχτείτε τις προσκλήσεις από φίλους, καθώς σε αυτές θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε σημαντικά πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην μελλοντική επαγγελματική σας εξέλιξη. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μέσα από τον φιλικό σας κύκλο να γνωρίσετε το μελλοντικό σας ταίρι.

Το μήνυμα αυτής της Νέας Σελήνης είναι, τολμάμε να προχωρήσουμε σε δυναμικά νέα ξεκινήματα τα οποία έχουν όλες τις προϋποθέσεις να είναι επιτυχημένα, καθώς είμαστε πιο έτοιμοι από κάθε άλλη φορά να δουλέψουμε μεθοδικά για τη επίτευξη των στόχων μας.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό