20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ: Οριστική διακοπή λόγω κροτίδας δίπλα στον Παπαγεωργίου ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ διακόπηκε οριστικά, μετά από ρίψη κροτίδας δίπλα στον Παπαγεωργίου των γηπεδούχων στο 50′ του αγώνα.

Δυστυχώς, η τύχη του αγώνα Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο Coca Cola δεν θα κριθεί στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά στις δικαστικές αίθουσες. Αιτία ήταν η ρίψη φωτοβολίδας στο 50′ δίπλα στον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Παπαγεωργίου ο οποίος προθερμαινόταν και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» μετέβη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου διέκοψε τον αγώνα μετά από το συμβάν, ενώ η απόφαση πάρθηκε μετά από 30 λεπτά αναμονής!

Να υπενθυμίσουμε ότι μάρτυρες παρόμοιου περιστατικού είχαμε γίνει και κατά τη διάρκεια του ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (6/1,1-0) όταν κροτίδα από τις κερκίδες είχε σκάσει κοντά στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, προκαλώντας την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς είχε συγκρίνει τότε το συγκεκριμένο συμβάν με εκείνο που αφορούσε την φωτοβολίδα δίπλα στον Χουάνκαρ.

Κυρίαρχος ο ΑΠΟΕΛ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΑΠΟΕΛ κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, με τον Μελίσσα των γηπεδούχων να κατεβάζει τα «ρολά». Στο 10′ η κεφαλιά του Κβιλιτάια αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας, ενώ στο 21΄ ο 30χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Βιγιαφάνιες. Στο 36′ ήταν η σειρά του Φράγκου να σώσει τους γηπεδούχους, όταν πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή το πλασέ του Κβιλιτάια. Ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε ο Τσεμπάκ για τους φιλοξενούμενους, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι, απείλησαν στο 8′ με κεφαλιά του Γιάνγκα, από μπαλιά του Φερνάντεζ και στο 19′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερνάντες, το οποίο απέκρουσε ο Μπέλετς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό