16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέα ονομασία για την έκδοση του browser στα Android και iOS

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Microsoft Edge για συσκευές Android και iOS απέκτησε νέα ονομασία, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να υπενθυμίσει στους χρήστες πως όλα έχουν να κάνουν με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Όπως θα δείτε στα αντίστοιχα καταστήματα εφαρμογών, η επίσημη ονομασία είναι πλέον Microsoft Edge: AI browser.

Εκτός από το νέο όνομα, στην καταχώριση του browser στο App Store και στο Google Play Store προάγονται οι νέες λειτουργίες που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως η παραγωγή εικόνων με το DALL-E 3, η περίληψη άρθρων με το Copilot κλπ.

Microsoft Edge, ο AI-powered browser σας, με ενσωματωμένο το Copilot που βελτιώνει την εμπειρία περιήγησής σας. Ενισχυμένο από το GPT-4, το Copilot σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις, να βελτιώνετε τις αναζητήσεις, να λαμβάνετε ολοκληρωμένες περιλήψεις και να δημιουργείτε εικόνες με το DALL-E 3. Ο Microsoft Edge είναι ένας πιο έξυπνος τρόπος για να περιηγείστε, να βρίσκετε, να δημιουργείτε και να κάνετε αγορές εν κινήσει.

Φαίνεται, πάντως, ότι η νέα ονομασία έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις από τους χρήστες. Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η Microsoft δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί τον Edge «AI browser», ενώ άλλοι τάσσονται υπέρ της νέας ονομασίας, λαμβάνοντας υπόψη πόσες επιπλέον δυνατότητες αποκτά κανείς πατώντας το κουμπί Copilot, αν και οι περισσότερες από αυτές είναι διαθέσιμες και σε άλλους browsers.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό