23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα μπλεξίματα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Έχω ολόγυμνες φωτογραφίες του…»

Ειδήσεις Ελλάδα

Με νέα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπος ο πρίγκιπας Χάρι, αφού μία πρώην στρίπερ, που ισχυρίζεται ότι τον φίλησε σε βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας το 2012, απειλεί να διαρρεύσει ολόγυμνες φωτογραφίες του στην πλατφόρμα OnlyFans.

Η 52χρονη, σήμερα, Κάρι Ρουαγιάλ δηλώνει ότι φίλησε τον πρίγκιπα σε ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου Wynn, ενώ έχει στην κατοχή της φωτογραφίες, όπου ο δούκας του Σάσσεξ δεν φορά ρούχα.

«Έχω μερικές ωραίες φωτογραφίες του που είναι ολόγυμνος. Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ποτέ. Έχω φωτογραφίες από την πισίνα πριν από εκείνη την νύχτα και φωτογραφίες του Χάρι ολόγυμνου. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές», ισχυρίζεται η στρίπερ.

Η γυναίκα απείλησε να διαρρεύσει φωτογραφίες του «γυμνού» πρίγκιπα στην πλατφόρμα OnlyFans για να τον εκδικηθεί, επειδή όπως λέει επέλεξε να «κουκουλώσει» την ιστορία τους στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του με τίτλο «Spare».

«Είμαι λίγο θυμωμένη που με έχει ‘’κουκουλώσει’’ στο βιβλίο του. Του ξέφυγαν πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα. Εκπλήσσομαι που θυμάται το όνομα οποιουδήποτε γιατί ήταν αρκετά μεθυσμένος, αλλά θα μπορούσε να μιλήσει για τα λίγα πράγματα που συνέβησαν μεταξύ μας. Αυτό του ξέφυγε εντελώς».

An ex-stripper who ‘kissed’ Prince Harry in Las Vegas is threatening to leak photos of him ‘in the buff’ on OnlyFans

‘I’m a little angry about being whitewashed from his book. I mean . . . wow. He missed a lot of things from that night’https://t.co/tuVbHNChAz

— Metro (@MetroUK) March 6, 2024

Υπενθυμίζεται ότι η Κάρι Ρουαγιάλ είναι η στρίπερ που τον Αύγουστο του 2022 έβγαλε στο σφυρί εσώρουχο, που φέρεται να ανήκει στον πρίγκιπα Χάρι. Εσώρουχο το οποίο της χάρισε όπως υποστήριξε πριν φύγει από το ξέφρενο τότε πάρτι τον Αύγουστο του 2012.

«Όταν έκανε πάρτι στο Λας Βέγκας, όλοι λάτρευαν αυτόν και την αίσθηση της διασκέδασης του. Τουλάχιστον αυτό το εσώρουχο είναι μια υπενθύμιση του πώς ήταν κάποτε… όταν ο Χάρι ήταν ο πρίγκιπας της διασκέδασης», δήλωσε η χορεύτρια και σημείωσε πως διοργάνωσε τη δημοπρασία για να του θυμίσει τη διασκεδαστική του πλευρά, την πλευρά που έχει ξεχάσει μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό