20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα κόντρα Άδωνι – Πολάκη: «Μας μασκαρεύετε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Nέο επεισόδιο στην χρόνια πλέον κόντρα – με σαφείς διαστάσεις βεντέτας – ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη έλαβε χώρα στη Βουλή, με αιχμή τα απογευματινά χειρουργεία και συγκεκριμένα τα χρήματα που θα δοθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης  για τους πρώτους μήνες λειτουργίας τους.

Η σπίθα άναψε όταν ο αψύς Σφακιανός ρώτησε τον υπουργό Υγείας από ποιο ακριβώς πρόγραμμα έχουν δοθεί τα χρήματα, με τον ίδιο να διαβεβαιώνει πως εάν δεν εγκριθεί το ποσό από το Ταμείο Ανάκαμψης, αυτό θα δοθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποχώρησε από την αίθουσα της Βουλής, όπου συνεδρίαζε η επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ενώ αμέσως μετά αποχώρησε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αρνούμενος να συζητήσει με την Ειρήνη Αγαπηδάκη…

Ακολουθούν οι «καυτοί» διάλογοι των δυο ανδρών.

Παύλος Πολάκης: Πού είναι τα λεφτά;  Δείξτε μου σε πιο υποπρόγραμμα θα μπει αυτό το πράγμα. Αλλιώς σας κατηγορώ ότι λέτε ψέματα. Πονάει το αυτί σας κυρία Αγαπηδάκη;  Είχαμε και ωριλάδες πριν…

Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί λέμε μετά από το Πάσχα; Έχουμε κάνει ήδη το αίτημα τροποποίησης. Θα εγκριθεί. Αυτό πιστεύω.

Παύλος Πολάκης: Μας μασκαρεύετε,  μας κοροϊδεύετε κ. Γεωργιάδη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το τεχνικό χαρτί έχει κατατεθεί από τον Μάρτιο. Προ ολίγου μας κατηγόρησε ο άνθρωπος αυτός ότι λέμε ψέματα!

Παύλος Πολάκης: Μα λες ψέματα, λες ψέματα!

Άδωνις Γεωργιάδης: Άντε από δω!

Παύλος Πολάκης: Όταν θα εγκριθεί τότε να μας το πεις. Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις. Καλό Δεκέμβρη και θα δούμε…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό