16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Νέα γκέλα για την Άρσεναλ με την πρωτιά να… χάνεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Κακό… τέλος για το 2023 έκανε η Άρσεναλ, η οποία έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Premier League. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχασε και από την Φούλαμ με 2-1. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να πήραν το προβάδισμα στο 5ο λεπτό με τον Σάκα, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν την απάντηση με τους Χιμένες και Ντε-Κόρδοβα Ριντ. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και πήραν το προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι (5′). Ο Μαρτινέλι έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση και σούταρε ανεπιτυχώς, αλλά εκεί ήταν ο Σάκα, για να πάρει το ριμπάουντ και σε κενή εστία να κάνει το 1-0. 

Η Φούλαμ πριν το ημίωρο μείωσε σε 1-1. Συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό ο Κέρνι έβγαλε μία σέντρα ακριβείας για τον Χιμένες και από κοντινή απόσταση έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ (59′). Ο Γουίλιαν εκτέλεσε το κόρνερ και μετά από αναμπουμπούλα στην άμυνα των «κανονιέρηδων» η μπάλα βρέθηκε στον  Ντε-Κόρδοβα Ριντ με τον Τζαμαϊκανό να βάζει την ομάδα του μπροστά με 2-1. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα με αυτή την νίκη «αναρριχήθηκε» στην 13η θέση και αύξησε την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Η Άρσεναλ έμεινε στους 40 βαθμούς και… κατρακύλησε στην 4η θέση και βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την 1η Λίβερπουλ.

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό