18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέα γενιά του νέο-ρετρό σκούτερ Kymco Like 125i CBS

Ειδήσεις Ελλάδα

Καθιερωμένο πια μεταξύ των «retrolook» scooter της αγοράς, το Kymco Like πέρασε στη νέα του γενιά με σχεδιαστικές και τεχνολογικές τροποποιήσεις, με ανώτερο φινίρισμα και εξοπλισμό – και με τιμή κάτω από 3 χιλιάδες ευρώ.

Η καθιέρωση του Kymco Like 125i CBS οφείλεται εν πολλοίς στο κλασσικό του στιλ, που συνδυάζεται με την ευκινησία και την οικονομία στην πόλη – και στη νέα του γενιά αυτές οι αρετές του εξακολουθούν και δίνουν το παρόν αναλλοίωτες.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Πλέον, το τετραβάλβιδο μοτέρ του, τεχνολογίας G5 ECO και 125 κ.εκ., ευθυγραμμίζεται με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ρύπων Euro5. Πέραν των 11,2 ίππων και των 9,8 Nm της ροπής του, εξελίχθηκε για να είναι ακόμη πιο αποδοτικός χαμηλά για τις ρεπρίζ στην πόλη και πιο αθόρυβος, για να καταναλώνει λιγότερο και για να συνεχίσει τη φήμη της αξιοπιστίας του μέσω της ελαχιστοποίησης των τριβών.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Το ατσάλινο πλαίσιο -διπλής έναντι μονής ραχοκοκκαλιάς- έχει δεχθεί ενισχύσεις στα σημεία καταπόνησης, ενώ η τεχνολογία SSC με την οποία κατασκευάζεται εγγυάται αυξημένη σταθερότητα και παροχή περισσότερης άνεσης στους αναβάτες.

Την ίδια στιγμή, προσφέρει τη δυνατότητα της τοποθέτησης του δοχείου καυσίμου κάτω από το δάπεδο, και αυτό έχει διπλό όφελος: βελτιώνει τους χώρους (πλέον κάτω από τη σέλα χωρά ένα κράνος και μικροαντικείμενα) και συμβάλλει στη σταθερότητα της οδικής συμπεριφοράς μέσω του χαμηλότερου κέντρου βάρους.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Δεδομένου, εξάλλου, ότι η τάπα του ρεζερβουάρ βρίσκεται χαμηλά στην ποδιά, δεν απαιτείται άνοιγμα της σέλας σε κάθε ανεφοδιασμό. Παράλληλα, η επίπεδη επιφάνεια του πατώματος προσφέρει μεγάλη ευχρηστία για τη μεταφορά αντικειμένων, με τη βοήθεια του άγγιστρου αποσκευών στο εμπρός μέρος της σέλας.

Για το φρενάρισμα του Kymco Like 125i CBS επιδρούν δύο δισκόφρενα με συνδυασμένη λειτουργία CBS (Combined Braking System) για την ασφαλέστερη κατανομή της πέδησης. Οι τροχοί αλουμινίου είναι διάστασης 12 ιντσών, ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα (ακόμα και τα φλας) είναι τεχνολογίας LED.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, στο μεταξύ, περιλαμβάνει τρεις οθόνες: μία αναλογική και δύο LCD, με ενδείξεις για ταχύμετρο, στροφόμετρο, στάθμη καυσίμου, χιλιομετρητές, ώρα, θερμοκρασία περιβάλλοντος και τάση φόρτισης μπαταρίας.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Στο ντουλαπάκι για μικροαντικείμενα της ποδιάς -που κλειδώνει- υπάρχει και παροχή USB για φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών. Η ευχρηστία του νέου Like 125i συμπληρώνεται από το διπλό -πλαϊνό και κεντρικό- σταντ, την ανατομική δίχρωμη σέλα, τις χειρολαβές και τα αναδιπλούμενα μαρσπιέ του συνεπιβάτη.

KYMCO LIKE 125i CBS
KYMCO

Το νέο Like 125i κοστίζει στη χώρα μας 2.895 ευρώ και διατίθεται με την επιλογή ανάμεσα σε τρία χρώματα: το λευκό Pearl White, το γκρι Graphite Matt και το κόκκινο Candy Red. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα της ελληνικής αντιπροσωπείας περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα σε 12 δόσεις, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη τραπεζική με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό