22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νέα αποτυπώματα και dna στον σωλήνα της ναυτικής φωτοβολίδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Το flash.gr αποκαλύπτει τις νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού στο Ρέντη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα στελέχη της ασφάλειας έχουν πλέον την απάντηση για το ποιος κρατούσε τουλάχιστον τη μία από τις ναυτικές φωτοβολίδες που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Η εξέταση του σωλήνα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ. στα εγκληματικά εργαστήρια ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης και σύμφωνα με αυτήν:

Στον σωλήνα εντοπίζεται DNA και αποτυπώματα ατόμου νεαρής ηλικίας, κοντά στην ηλικία του 18χρονου συλληφθέντα, το οποίο έχει απασχολήσει τις τελευταίες ημέρες τις αρχές για την παρουσία του στα επεισόδια. Σημειώνεται πως πρόκειται για πρόσωπο που βρέθηκαν ανάμεσα στα 424 που είχαν προσαχθεί από το «Μελίνα Μερκούρη». Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες ώρες ενημερώνουν τις δικαστικές αρχές οι οποίες θα αποφασίσουν για το εάν θα βγει ένταλμα σύλληψης για τον συγκεκριμένο άτομο.

Ίχνη πυρίτιδας στα χέρια και άλλου προσώπου

Οι πληροφορίες του flash.gr αναφέρουν επίσης πως οι αξιωματικοί της ασφάλειας έχουν την απάντηση και για το ποιο άλλο πρόσωπο βρέθηκε στο χώρο των επεισοδίων από την πρώτη στιγμή. Στα χέρια του εν λόγω προσώπου, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το ρόλο που είχε στη διάρκεια των επεισοδίων, κατά της πληροφορίες, εντοπίστηκαν ίχνη πυρίτιδας. 

Το συγκεκριμένο άτομο έχει ήδη περάσει από τη ΓΑΔΑ για να απαντήσει στις επίμονες απαντήσεις των αξιωματικών και ΕΛ.ΑΣ. και έχει αρνηθεί τη συμμετοχή του στα επεισόδια. Τα στοιχεία ωστόσο έρχονται να τον διαψεύσουν. 

Σημειώνεται πως ο 18χρονος ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά, πριν πάρει το δρόμο για τις φυλακές είχε υποστηρίξει πως τη ναυτική φωτοβολίδα του την έδωσε ένα άτομο με full face και μακριά γένια.

Ο 18χρονος ο οποίος επί της ουσίας πήρε πίσω την αρχική του ομολογία, είπε στην ανακρίτρια πως την ώρα που η δική του φωτοβολίδα έφυγε από τον εκρηκτικό σωλήνα, είδε άλλη μία να κατευθύνεται προς το μέρος του άτυχου 31χρονου αστυνομικού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό