17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα Αγχίαλος: Επιχείρηση περισυλλογής θραυσμάτων – Σήμερα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας προειδοποιεί ότι σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένοι οι άνθρωποι επί μακρόν στο εξωτερικό περιβάλλον περιβάλλον

Στην περιοχή του Σκοπευτηρίου, πίσω ακριβώς από την αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης στη θέση Καραμπά, βρίσκονται αυτή την ώρα ειδικές ομάδες του Στρατού για την περισυλλογή θραυσμάτων από τα πυρομαχικά που εξερράγησαν, προκαλώντας καταστροφές στην Νέα Αγχίαλο και τους κοντινούς οικισμούς.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, προειδοποιεί ότι σε ακτίνα πέντε χιλιομέτρων δεν πρέπει να είναι εκτεθειμένοι οι άνθρωποι επί μακρόν στο εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης, τα ζώα δεν πρέπει να βόσκουν στην περιοχή μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Σήμερα αναμένεται να παραδοθεί και το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, το οποίο θα απαντά στο ερώτημα εάν παραβιάστηκαν τα πρωτόκολλα πυρασφάλειας στις αποθήκες πυρομαχικών της 111 Πτέρυγα Μάχης που ανατινάχτηκαν στη Νέα Αγχίαλο όταν η φωτιά έφτασε στο στρατόπεδο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό