18.8 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Νέα ήττα στο «Παλατάκι» και αποκλεισμός από το BCL για τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στην Τόφας, ηττήθηκε για δεύτερη φορά στην έδρα του με 84-71 και έχασε έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στη φάση των «16» του Basketball Champions League, μαζί με ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέα Πατρών. Η ατμόσφαιρα στο «Παλατάκι» ήταν… καυτή από νωρίς, όμως αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οι Θεσσαλονικείς, μετά τη σπουδαία νίκη στην Τουρκία, ήθελαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να υπερασπιστούν την έδρα τους, αλλά έχασαν με συνολικό σκορ 2-1. Ο Φρίντρικσον ξεχώρισε με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ για την ελληνική ομάδα, ενώ ο Τσαϊρέλης έβαλε 17 πόντους.

Για τον τουρκικό σύλλογο, ο Ο’Μπράιεν σημείωσε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, με την Τόφας να έχει ένα μικρό προβάδισμα… ασφαλείας καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Και στις δύο πρώτες περιόδους, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με τρεις πόντους και συνεπώς αυτή των 6 συνολικά δεν ήταν αδύνατο να καλυφθεί.

Εντούτοις, στο δεύτερο μέρος ο «Δικέφαλος του Βορρά»… πληγώθηκε από το κακό 3ο του δεκάλεπτο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 22-15 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η απόσταση δεν μειώθηκε και ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός συνέχειας στο Basketball Champions League.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 34-40, 49-62, 71-84

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό