23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέα έκδοση Tonale Hybrid 160 VGT Ti

Ειδήσεις Ελλάδα

H σχεδιασμένη με δυναμισμό και φινέτσα από τον Αλέξανδρο Λιώκη Alfa Romeo Tonale έχει λιτές αναλογίες και σαφείς αναφορές στην ιστορία της μάρκας, όπως για παράδειγμα τα 3+3 Matrix Full LED φώτα και το πίσω παρμπρίζ που σχηματίζει αμβλεία γωνία στο κάτω μέρος.
Στην καμπίνα η υψηλή ποιότητα των υλικών συνυπάρχει με ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το infotainment, σε μια απόλυτα οδηγοκεντρική υλοποίηση με υψηλή εργονομία και πλούσιο εξοπλισμό. Η έκδοση Ti περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- στάνταρ προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα πλοήγησης, ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, 18άρες ζάντες με διαμαντέ φινίρισμα, αυτόνομο φρενάρισμα και κάμερα οπισθοπορείας με δυναμικές γραμμές.
Το ήπια υβριδικό και υψηλά αποδοτικό σύστημα κίνησης συνδυάζει ιδανικά τις ζωηρές επιδόσεις με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και το σεβασμό στο περιβάλλον. Το θερμικό μέρος αποτελείται από κινητήρα βενζίνης 1.500 κυβικών με 160 ίππους, 240 Nm και τούρμπο μεταβλητής γεωμετρίας VGT.

Ο ηλεκτροκινητήρας των 20 ίππων που λειτουργεί σε τάση 48V και είναι προσαρμοσμένος στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 7 ταχύτητες. Η εμπειρία είναι πλήρως υβριδική αφού υπάρχει δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, ενώ οι επιδόσεις υποστηρίζουν σωστά τον παλμό της Cuore Sportivo που κάθε Alfa Romeo διαθέτει, με επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 8,8 δεύτερα και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα.
Η ιδανικά ρυθμισμένη ανάρτηση με τα αμορτισέρ FSD εξασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ δυναμικής συμπεριφοράς, σπορ κρατήματος και άνεσης στην καθημερινότητα, ενώ το σύστημα πέδησης με τις τετραπίστονες εμπρός δαγκάνες εξασφαλίζει πανίσχυρο και συνεπές φρενάρισμα παντού και πάντα.
Το πιο γρήγορο σύστημα διεύθυνσης που υπάρχει στα C-SUV υπόσχεται απολαυστική σπορ αίσθηση χωρίς να ζημιώνει την ευκολία στην οδήγηση, ενώ στοιχεία όπως το NFT, το ψηφιακό και πλήρως αδιάβλητο ιστορικό του αυτοκινήτου, μαζί με την 4ετή εργοστασιακή εγγύηση των Alfa Romeo θωρακίζουν την μεταπωλητική αξία.
Συμπεριλαμβάνονται δε στην τιμή των 42.500 ευρώ ή στα 356 ευρώ της μηνιαίας δόσης και ολοκληρώνουν τις αρετές ενός πανέμορφου C-SUV με καινοτόμο εξηλεκτρισμένο προφίλ, αυθεντικά σπορ DNA και Cuore Sportivo οδική συμπεριφορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό