18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας, επιμένει η σκόνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και θα επικρατήσει παντού ηλιοφάνεια, με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα. Το πρωί και το βράδυ η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη ενώ και οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν και πάλι τη μεταφορά αφρικανική σκόνη, αλλά σε μικρές σχετικά συγκεντρώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και στις περισσότερες περιοχές θα κυμανθεί σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς και στα ανατολικά ηπειρωτικά θα αγγίξει τους 29 με 30 και τοπικά και 31 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική, αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 με 3 και πρόσκαιρα τοπικά 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό