17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΜWC 2024: Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι – Ποιο ήταν το καλύτερο smartphone της χρονιάς;

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Mobile World Congress (MWC) 2024 ξεκινά στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στις 26 Φεβρουαρίου και τα Global Mobile Awards (GLOMO) ανακοίνωσαν τους υποψηφίους για τα βραβεία MWC 2024 για το τμήμα mobile συσκευών σε τρεις κατηγορίες: Best Smartphone, Breakthrough Device Innovation και Best Connected Consumer Device.

Τα GLOMO έχουν επιλέξει τα iPhone 15 Pro από την Apple, τη σειρά Google Pixel 8 από την Google, τo OnePlus Open από την OnePlus, το OPPO Find N3 από την Oppo και τη σειρά Samsung Galaxy S23 και το Galaxy Z Flip 5 από τη Samsung για την κατηγορία Best Smartphone.

Οι υποψηφιότητες για το Breakthrough Device Innovation περιλαμβάνουν την Google για την ικανότητα απεικόνισης με τεχνητή νοημοσύνη και τη δέσμευσή της για ενημερώσεις λογισμικού για τα Pixels, ενώ το Honor προκρίθηκε για την τεχνολογία διπλής μπαταρίας πυριτίου-άνθρακα του Magic V2. Έχουμε επίσης το Snapdragon 8 Gen 3 SoC στη λίστα.

Η κατηγορία Best Connected Consumer Device περιλαμβάνει συσκευές που φέρνουν «νέες και έξυπνες εφαρμογές, αποτελεσματικότητες και λειτουργικότητα στον χρήστη, στο σπίτι ή εν κινήσει».

Υπάρχει επίσης μια κατηγορία Best In Show, αλλά δεν έχει ακόμη υποψηφιότητες. Τα GLOMO λένε ότι ο νικητής αυτής της κατηγορίας “θα επιλεγεί από την κυκλοφορία προϊόντων ή συσκευών πριν από και κατά τη διάρκεια του MWC 2024” και “το βραβείο θα κριθεί με βάση τα καλύτερα προϊόντα στην έκθεση και θα είναι αποφασιστεί από μια επιλεγμένη ομάδα κριτών που θα βρίσκονται στο σόου”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό