19.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μac Studio & Mac Pro: Η Apple ετοιμάζει τα μοντέλα επόμενης γενιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple εργάζεται σε ένα νέο Mac Studio, το οποίο είναι πιθανό να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Mark Gurman του Bloomberg.

Ο αναλυτής ανέφερε τις λεπτομέρειες στην τελευταία του ενημερωτική στήλη “Power On”, όπου εξήγησε ότι το νέο Mac Studio είναι πιθανό να γίνει διαθέσιμο με την τέταρτη παραλλαγή του τσιπ M3 που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Αυτό, όπως και οι προηγούμενες γενιές, θα διπλασιάσει τα στοιχεία της έκδοσης “Max”, που σημαίνει ότι θα διαθέτει έως και 32 πυρήνες CPU και 80 πυρήνες GPU.

Η εταιρεία ερευνών TrendForce της Ταϊβάν πιστεύει ότι η Apple θα λανσάρει ένα νέο ‌Mac Studio‌ με το τσιπ M3 Ultra στο WWDC τον Ιούνιο, όπως έκανε με τα M2 Max και ‌M2‌ Ultra Mac Studio πέρυσι.

Ο Gurman πιστεύει επίσης, σε αντίθεση με τις υποδείξεις νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ότι η Apple είναι πιθανό να ανανεώσει το Mac Pro με αυτό το νέο high-end τσιπ. Δεν πιστεύει ότι η Apple είναι πιθανό να εγκαταλείψει ξανά το μηχάνημα μετά από ένα μόνο χρόνο.

Ακόμα, σημείωσε ότι ενώ οι επερχόμενες συσκευές όπως το M3 MacBook Air θα μπορούσαν να είναι δημοφιλείς εάν διατεθούν σωστά στην αγορά, ο οδικός χάρτης Mac για το 2024 φαίνεται «σιωπηλός», υποδηλώνοντας κάποιο σκεπτικισμό σχετικά με την ικανότητα της Apple να ανατρέψει τις χαμηλές πωλήσεις του Mac.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό