20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μύλος έγινε ο Ευαγγελάτος με τη συνήγορο του YouTuber

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαμός στον «αέρα» του Mega και στην εκπομπή Live News στη διάρκεια της συνομιλίας του Νίκου Ευαγγελάτου με τη συνήγορο του γνωστού Youtuber Άννα – Μαρία Φίλιππα – ο οποίος κατηγορείται όχι μόνο για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων.

Η συνήγορος του κατηγορούμενου σε έντονο ύφος αμφισβήτησε πως ο πελάτης της βασάνιζε ΑμεΑ και μάλιστα κάνοντας ζωντανή μετάδοση των ειδεχθών πράξεων – υποστηρίζοντας μάλιστα πως έχει υποστεί «τηλεοπτικό διασυρμό»… 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος άκουγε σχεδόν σιωπηλός τα όσα έλεγε η δικηγόρος – κάποια στιγμή μόνο ακούστηκε να λέει «θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει» – δεν κρατήθηκε και διέκοψε τη συνομιλήτριά του σε έντονο ύφος:

«Θέλει λίγο περισσότερη ανθρωπιά, συγγνώμη αλλά δεν αντέχω. Λίγη ανθρωπιά χρειάζεται και από τους δικηγόρους. Θέλει λίγο σεβασμό στον άνθρωπο» είπε στη συνήγορο του YouTuber πριν διακόψει τη ζωντανή σύνδεση. 

Ο 35χρονος αναμένεται ότι θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του μέσα από τα βίντεο είχε αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα (Tik Tok) 

Αυτά είναι τα βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψη του γνωστού YouTuber – TikToker που κακοποίησε τα θύματά του στον «αέρα». pic.twitter.com/jZ2B8dKH85

— flash.gr (@Flashgr_) February 7, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό