20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μόνο η ημερομηνία λείπει για την ανανέωση του Μέσι με Μπαρτσελόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τώρα πια το ερώτημα δεν είναι αν ο Λιονέλ Μέσι θα παραμείνει ή όχι, αλλά πότε θα υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα.

Αυτό χάρη στην ακάματη δουλειά του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος στη διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ για τον Μέσι («Δέκατη Τέχνη»), μια παραγωγή της καταλανικής τηλεόρασης TV3, διακινδύνευσε δύο ημερομηνίες για την πιθανή ανακοίνωση μιας ακόμη επέκτασης συμβολαίου του «ψύλλου», που σε αυτό το σημείο θα ενταχθεί, ουσιαστικώς, στους «μπλαουγκράνα» για μια ζωή.

«Θα μας άρεσε να δημοσιοποιήσουμε τη συμφωνία το συντομότερο δυνατό», είπε το νούμερο ένα της Μπαρτσελόνα. «Έχουμε εμπιστοσύνη. Αν είχα μια επιλογή, θα ήθελα να κλείσω στις 24 Ιουνίου, που είναι η ημέρα αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη, την ημέρα του ονόματός μου και είναι τα γενέθλια του Λίο (θα γίνει 34 ετών). Ή στις 29 Ιουνίου, που είναι τα γενέθλιά μου. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα ακόμη».

Βρισκόμαστε λοιπόν στον καθορισμό των τελευταίων λεπτομερειών, αλλά ο Λαπόρτα, τώρα πια, δεν κάνει τίποτα για να κρύψει την ηρεμία του επί του θέματος.

«Είμαι ήρεμος. Τα παπούτσια του Λέο θα συνεχίσουν να πατούν το “Καμπ Νου”. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς οικονομικά, ομάδες που θα τον ήθελαν, αλλά αυτός το κάνει εύκολο».

Κατά πάσα πιθανότητα, η γραπτή συμφωνία θα παρέχει παραμονή για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια στον εξάκις νικητή της «Χρυσής Μπάλας», που επί του παρόντος είναι απασχολημένος με την Εθνική Αργεντινής στο Copa America.

Ο Μέσι, λοιπόν, θα αποφασίσει από σεζόν σε σεζόν τι θα κάνει, πριν από μια πιθανή εμπειρία στην American Major League και τη βέβαιη επιστροφή στο σύλλογο της ζωής του, όπου η ιδιοφυΐα από το Ροσάριο θα ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως διευθυντής, όταν κρεμάσει τα παπούτσια του.

Εξαιρετικά νέα δηλαδή για τους οπαδούς της «Μπάρτσα», που συμπίπτει με τις ώρες απελπισίας της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης για το «αντίο» της σημαίας τους, του Σέρχιο Ράμος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό