16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μόνικα Πούιγκ: Τελείωσε το Harvard η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Πουέρτο Ρίκο (pic) | Τένις

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια χώρα που έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 9 μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Από τα 9 μόνο ένα είναι χρυσό και αυτό το κατέκτησε μια γυναίκα. Είναι η Μόνικα Πούιγκ! Η 26χρόνη τενίστρια τα κατάφερε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στη Βραζιλία. 

Έγινε ο πρώτος άνθρωπος από το Πουέρτο Ρίκο που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Μόνικα είχε βάλει άλλο έναν στόχο στη ζωή της και τον πέτυχε! 

Είναι πλέον απόφοιτη του διάσημου πανεπιστημίου, του Χάρβαρντ. Τελείωσε το  “Crossover Into Business Program” που είναι ειδικά διαμορφωμένο για αθλητές και μπορεί πλέον να εφαρμόσει αυτά που έμαθε σε επιχειρήσεις. 

Η τενίστρια από το Πουέρτο Ρίκο “ανέβασε” στο instragram μια φωτογραφία έξω από το πανεπιστήμιο και έγραψε: «Είμαι πτυχιούχος! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα από το Πρόγραμμα  Crossover  Into Business και να γνωρίσω ένα νέο μέλλον ως απόφοιτη του Harvard! Ευχαριστώ το πανεπιστήμιο που με ενθάρρυνε και που ενίσχυσε τις γνώσεις μου, ως άνθρωπο και ως επιχειρηματία». 

Εκτός από το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο έχει κατακτήσει δυο τίτλους στην επαγγελματική καριέρα της ενώ το 2016 έφτασε έως το Νο27 του κόσμου.

Στο Χάρβαντ έχει γραφτεί από το 2019 και η σπουδαία τενίστρια Καρολίν Βοζνιάκι η οποία πριν από λίγους μήνες ολοκλήρωσε την καριέρα της και θα πάρει σύντομα και το πτυχίο της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό