23.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μυστική συνάντηση Λαπόρτα με εκπροσώπους του Μέντες για τον Άνσου Φάτι

Ειδήσεις Ελλάδα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
01.10.2021 | 21:23

Ο Άνσου Φάτι πανηγυρίζει το γκολ του στο Μπαρτσελόνα – Λεβάντε
2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η SPORT, ο Τζουάν Λαπόρτα πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη (28/9) μυστική συνάντηση στην Πορτογαλία με εκπροσώπους του ατζέντη του Άνσου Φάτι, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να επισπεύσει την ανανέωση του 18χρονου.

Μία δύσκολη περίοδο διανύει η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά τα άσχημα αποτελέσματα στο Champions League, φαίνεται πως αναζητά ήδη τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο των “μπλαουγκράνα”.

Παρά την αναταραχή ωστόσο, στα ζητήματα της τεχνικής ηγεσίας του καταλανικού συλλόγου, η διοίκηση “τρέχει” παράλληλα, και την ανοικτή υπόθεση του Άνσου Φάτι, το συμβόλαιο του οποίου και επιδιώκει να ανανεώσει το συντομότερο δυνατό. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής SPORT, ο Τζουάν Λαπόρτα πραγματοποίησε μυστική συνάντηση με την πλευρά του νεαρού άσου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη (28/9) σε ένα εστιατόρια στη Λισαβόνα, όπου εκτός από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, παρευρέθηκαν επίσης ο σύμβουλός του, Ένρικ Μάσικ, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Ραφαέλ Γιούστε. Τον γνωστό ατζέντη ωστόσο, και εκπρόσωπο του Φάτι εκπροσώπησαν μέλη της ομάδας του, καθώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να δώσει το “παρών”.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, ώστε το συντομότερο δυνατό να προχωρήσει και η ανανέωση της συνεργασία τους με τον 18χρονο, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια.

σχετικα αρθρα

Μπαρτσελόνα: Η μυστική ρήτρα στο συμβόλαιο του Άνσου Φάτι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό