16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μυστηριώδης αποχώρηση από τους Μιλγουόκι Μπακς λίγο πριν από την έναρξη της regular season

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
19.10.2023 | 17:11

AP PHOTO/SARAH PHIPPS

Λίγες εβδομάδες μετά από την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ, οι Μιλγουόκι Μπακς έχασαν τον Τέρι Στοτς, τον προπονητή που δούλεψε επί σειρά ετών με τον Dame στους Μπλέιζερς.

Μόλις 113 ημέρες κράτησε η τρίτη θητεία του Τέρι Στοτς στους Μπακς, από τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει λίγο πριν από την έναρξη της κανονικής περιόδου και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έχει σημαντικό ρόλο στον οργανισμό μετά από την απόκτηση του Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ο 65χρονος προπονητής είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον Dame στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, γύρισε στο Μιλγουόκι τον περασμένο Ιούνιο για να υποστηρίξει τον rookie head coach Έιντριαν Γκρίφιν κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης, ωστόσο από την Πέμπτη (19/10) είναι ξανά free agent, όπως ενημέρωσε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN.

AP PHOTO/JACK DEMPSEY

Ο Στοτς είχε δουλέψει στους Μπακς ως assistant από το 1998 έως το 2002, ήταν head coach από το 2005 έως το 2007 και στη συνέχεια δούλεψε αρχικά ως assistant στους Μάβερικς και ως πρώτος στους Μπλέιζερς, με τους οποίους πήγε οκτώ φορές στα playoffs. Στο staff των Μπακς παραμένουν οι Τζο Προύντι, Πάτρικ Μουτόμπο, Ντι Τζέι Μπέικερ, Νέιτ Μίτσελ, Βιν Μπέικερ, Τζος Οπενχάιμερ, Σίντνι Ντόμπνερ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό