21.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μυστήριο με απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Κινητοποίηση υπήρξε στις Αρχές για απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, τα ξημερώματα της Πέμπτης 26 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού, στο οποίο κι άφησε το σπίτι η ηθοποιός, μετά τον θάνατό της, οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν αμέσως στο σημείο, για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για διάρρηξη, καθώς είχε δοθεί σήμα ότι χτύπησε ο συναγερμός.

Οι πόρτες του σπιτιού είχαν παραβιαστεί, ενώ ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια κι είχε τοποθετηθεί μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού»:

«Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, το “Χαμόγελο του Παιδιού” ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα. Το “Χαμόγελο του Παιδιού” υπέβαλλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό».

Αίτημα να σφραγιστεί το σπίτι

Υπενθυμίζεται ότι το γραφείο του δικηγόρου, Δημήτρη Χατζημιχάλη, κατέθεσε αίτηση στο Ειρηνοδικείο να σφραγιστεί το σπίτι της μεγάλης ηθοποιού προκειμένου να καταγραφεί η κινητή της περιουσία. Όπως έχει γίνει γνωστό, η ακίνητη περιουσία και το σπίτι της ανήκουν πλέον στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η ηθοποιός φαίνεται ότι δεν έχει αφήσει πίσω της επίσημα έγγραφα ή διαθήκη -η πιθανότητα ύπαρξης τέτοιας ακούγεται απλά ως πιθανότητα-, τα οποία να επισημοποιούν την παραχώρηση της κινητής της περιουσίας. Ωστόσο, σύμφωνα με απόσπασμα βίντεο το οποίο μεταδόθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή -και όχι ολόκληρο-, η Μαίρη Χρονοπούλου φέρεται ότι έδωσε την έγκρισή της στο να χρησιμοποιηθούν τα αντικείμενα του σπιτιού της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό