20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μυθικό κοπλιμέντο on air στην Ντόρα Κουτροκόη από τον viral αγρότη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έναν ευχάριστο… αιφνιδιασμό για την Ντόρα Κουτροκόη έκλεισε η συζήτηση με τον αγρότη που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της ενημερωτικής εκπομπής του Action 24. 

Ο αγρότης, ο οποίος καλλιεργεί καρπούζια – και όχι μόνο – και έχει γίνει viral στο TikTok με τα βίντεο που παρουσιάζει, αφού έδωσε εξηγήσεις στους παρουσιαστές του «Action Τώρα», Νίκο Υποφάντη και Ντόρα Κουτροκόη, γιατί τα καρπούζια δεν είναι τόσο γευστικά όσο παλιά, στο τέλος έκανε ένα ιδιαίτερο κοπλιμέντο στη γνωστή δημοσιογράφο.

«Θα σας ξαναδούμε και θα τα ξαναπούμε. Συνεχίστε να κάνετε τέτοια βίντεο», του είπε στο τέλος της κουβέντας τους η Ντόρα Κουτροκόη με τον αγρότη να της λέει με χαμόγελο: «Όταν ήρθα εδώ, πίστευα ότι θα εντυπωσιαστώ από το στούντιο γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Όμως θέλω να πω ένα μπράβο στην κοπέλα που σας έφτιαξε τα νύχια. Είναι φανταστικά!».

Η παρουσιάστρια έδειξε να αιφνιδιάζεται αλλά και να αποδέχεται παράλληλα το κοπλιμέντο, δείχνοντας τα νύχια της στην τηλεοπτική κάμερα. «Θα ήταν δώρο για μένα να μου πείτε ποια σας τα έκανε για να κάνω ένα τέτοιο δώρο στη γυναίκα μου», συνέχισε ο αγρότης.

Από την πλευρά της, η Ντόρα Κουτροκόη τον διαβεβαίωσε πως θα το μεταφέρει στην κοπέλα που της έφτιαξε τα νύχια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό